Els col·laboradors de Sálvame durant un dels seus programes

Leticia Sabater mostra els resultats de la seva última operació per semblar Madonna

La cantant, que ja s’ha fet diverses operacions amb un cost total de 200.000 euros, ha lluït el seu ‘eight-pack’ a ‘Sábado Deluxe’

 

Leticia Sabater ha mostrat aquest dissabte passat, durant el programa ‘Sábado Deluxe’, els resultats de l’operació estètica que s’havia fet dies abans i que va durar sis hores. La cantant es va dur a terme aquesta intervenció amb l’objectiu d’assemblar-se a la cantant Madonna, i els col·laboradors del programa van poder evidenciar en directe els resultats de l’operació més dolorosa a la qual s’ha sotmès Leticia.

Els abdominals de Leticia

Leticia Sabater va aparèixer al plató amb un gorro d’hospital i una bata que la col·laboradora del programa, María Patiño, li va treure per descobrir  la faixa que portava a la zona de l’abdomen i una roba especial que la cantant ha de portar durant el post operatori.

Durant tota l’entrevista, Leticia no es va treure la faixa. Però en canvi, no va dubtar en mostrar el seu cul, amb el qual afirmava que semblava una joveneta. A més, també va mostrar a través d’una foto, un senyal que li han fet a l’esquena per mostrar una silueta més femenina.

La cantant va començar l’entrevista explicant detalls de la cirurgia als col·laboradors del programa: «M’he tret tot el greix que em sobrava dels bíceps, tota l’esquena, el mont de Venus i la cara interna dels quàdriceps. I el greix que m’han tret l’han posat al cul».

Posteriorment, Leticia va mostrar unes fotos de la part de les abdominals, i va ser quan diversos col·laboradors van fer burla sobre l’operació de la cantant perquè es veien els «vuit ‘paquets’ de músculs» o ‘eight-pack’ i no els sis ‘quadradets’ que són els que es marquen normalment. Malgrat tot, Leticia, amb molta tranquil·litat, va respondre que tot tenia una explicació.

I és que la cantant va voler aclarir que en aquesta operació, en la qual havien fet servir una màquina de 100.000 euros, no es va utilitzar cap mena de pròtesis per marcar els abdominals. A més, mentre mostrava les fotos, assegurava: «Aquestes fotos són just de quan van acabar d’operar-me, on la pell no està enganxada al múscul. Creu-me que una vegada passi el temps, no podràs distingir el que una persona s’ha fet en un gimnàs i jo».

200.000 euros en cirurgia estètica

Les explicacions que va donar Leticia acompanyades d’algunes imatges que va mostrar, no van acabar de fer el pes als col·laboradors del programa, que dubtaven de l’èxit de l’operació. Per aquest motiu, la cantant va explicar que havia ensenyat unes foto a Rafa Mora,on es veia perfectament el resultat real, sense inflamacions i els abdominals molt ben definits.

A més, preguntada pels motius que la van portar a realitzar-se una operació d’aquesta mena, Leticia va voler aclarir que era per un tema de vestuari en els seus espectacles i no per una qüestió de lligar més com alguns havien especulat: «Durant els meus concerts m’agrada anar amb ‘looks’ que són molt cridaners o escassos de roba».

El que sí que és cert és que  Leticia és una gran amant de la cirurgia estètica, ja que la cantant ha passat pel quiròfan diverses vegades al llarg de la seva vida, per realitzar-se diferents intervencions com operacions de pit, liposuccions, reconstrucció de l’himen, líftings, etc.

Es calcula que aquesta última operació, que va durar unes sis hores, li ha costat 15.000 euros, tot i que diversos mitjans de comunicació afirmen que la cantant ja s’hauria gastat uns 200.000 euros en operacions d’aquesta classe. Leticia Sabater busca amb aquesta intervenció ser la Madonna espanyola, però amb tanta cirurgia, el que potser acaba aconseguint és ser la Cher del seu país.