Mila Ximénez segueix els passos de la seva amiga Carlota Corredera

Mila Ximénez segueix els passos de Carlota Corredera per perdre pes

La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha anunciat a través del seu Instagram que també s’ha posat en mans de la Doctora Saavedra per aprimar-se

És per tots coneguts  la gran amistat que uneix Mila Ximénez i Carlota Corredera. I és que el fet que Corredera, que va ser la directora del programa estrella de les tardes de Telecinco, fes el pas de posar-se davant de les càmeres, ha donat un gran impuls a aquesta amistat.

Les dues companyes de ‘Sálvame’ han anat guanyant confiança l’una amb l’altra fins al punt de mantenir una gran relació. Tant és així, que Mila Ximénez ha decidit seguir els consells de la seva amiga per sotmetre’s al mateix tractament que es va seguir ella per a perdre pes. La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha anunciat a través del seu perfil d’Instagram que utilitzarà el mateix mètode que Carlota per aprimar-se.

Mila Ximénez i la Doctora Saavedra 

Mila Ximénez publicava al seu Instagram que estava molt orgullosa d’haver-se posat en mans de la doctora Saavedra: «Molts em pregunteu per la dieta que estic fent i sempre us dic Pronokal, però avui us presento a la meva doctora, Dolores Saavedra, que gràcies a ella estic encantada amb la meva baixada de pes».

La veterana col·laboradora de Telecinco admetia d’aquesta manera que ha confiat amb el mateix mètode i la mateixa doctora que la presentadora de ‘Sálvame’, Carlota Corredera, per baixar el seu pes. 

Informarà els seus seguidors

Mila Ximénez, que és una de les col·laboradores més destacades i amb més ressò mediàtic de la cadena privada espanyola i ha dut a terme diversos projectes a Telecinco, s’ha convertit en tot un referent de la llarga llista de tertulians que té la cadena. A més, la col·laboradora ja acumula deu anys consecutius treballant a Mediaset.

Mila segueix el mateix mètode que Carlota Corredera 

Carlota Corredera, mirall on s'ha fixat Mila Ximénez
Carlota Corredera, mirall on s'ha fixat Mila Ximénez | INSTAGRAM

 

D’aquesta manera doncs, Mila Ximénez segueix les passes de la seva amiga i presentadora de ‘Sálvame’, Carlota Corredera, qui va decidir fer el tractament per perdre pes i va animar a tots els seguidors amb la publicació del seu llibre,  ‘Tú también puedes: Como Conseguí perder 60 kilos y ganar salud’. A més, cal destacar que el canvi físic que ha patit la periodista amb aquest tractament, l’ha rejovenit molt i s’ha convertit en una peça clau en els programes de Telecinco.