Belén Esteban i Isabel Pantoja

Belén Esteban esclata contra els privilegis d'Isabel Pantoja a 'Supervivientes'

La cantant hauria demanat poder tenyir-se el cabell durant la seva participació en el concurs

La participació d'Isabel Pantoja a 'Supervivientes 2019' està deixant molts titulars, fins i tot, abans de començar el programa. Sembla que la cantant estaria tenint uns privilegis molt destacats que la farien estar en una situació de millora envers la resta de concursants.

Almenys així ho han comentat aquesta setmana alguns col·laboradors de Telecinco com Belén Esteban. La 'princesa del poble' s'ha indignat pel tracte que està rebent la mare de Kiko Rivera durant tots els viatges que està duent a terme per enllestir tots els preparatius abans de volar cap a Hondures. 

Un tracte d'autoritat

Segons Esteban, el darrer privilegi de la Pantoja hauria estat en un vol en què hauria volat en preferent. A més a més,  la cantant hauria pujat l'última a l'aeronau per a passar desapercebuda entre la resta de passatgers.  Però això es queda en una anècdota si es parla que, en arribar al seu destí, un cotxe l'estava esperant a peu de pista per a traslladar-la directament fora de les instal·lacions.

En aquest sentit, Esteban va esclatar tot dient: «Però, una pregunta, qui ha vingut a l'aeroport? Isabel Pantoja o Obama?». «Perdoneu-me, de veritat, però que vagi en cotxe fins a la porta... vinga si us plau», va dir Esteban. Està clar que aquests tipus de tracte són privilegis a l'abast de pocs, ja que, fins i tot Carlota Corredera, va dir que aquesta era un tracte per a una autoritat.

Belén Esteban
Belén Esteban s'ha mostrat indignada pels privilegis de la Pantoja | TELECINCO

 

Isabel Pantoja no es deixarà veure amb canes

Ara bé, les exigències de la Pantoja no es queden aquí i Joaquín Prats anunciava aquesta setmana a 'El Programa de Ana Rosa', que un dels requisits de la cantant per a participar en el concurs hauria estat poder tenyir-se el cabell.  Evidentment, donada la seva edat la Pantoja té canes i, per tant, ella s'ha negat a participar sense el seu tint.

Sens dubte, aquest seria un privilegi en comparació amb la resta de companys. No obstant això, la mare de Kiko Rivera sembla que s'esforça a dir al seu voltant que la seva participació en el concurs està en igualtat de condicions que la resta de participants.  Afirmació que costa de creure després de les primeres filtracions que denoten que, sens dubte, la Pantoja és l'estrella d'aquesta edició.

Isabel Pantoja
Isabel Pantoja hauria demanat poder tenyir-se el cabell | TELECINCO