Jorge Javier Vázquez

Paco, el gran suport de Jorge Javier durant la seva recuperació

El presentador ha rebut aquesta setmana l'alta mèdica i ha anunciat que presentarà 'Supervivientes'

A ningú se li escapa que Jorge Javier Vázquez està passant per un dels moments més difícils i durs de la seva vida. D'ençà que li va donar un ictus, la seva lluita per tirar endavant ha estat insaciable. Ara bé,  segur que res hagués estat igual sense el suport incondicional que ha rebut per part de la seva exparella, Paco. 

El presentador més famós de Telecinco i Paco van acabar fa poc més d'un any amb una relació de deu anys que, ara, demostra els bons fonaments que va tenir. I és que, sens dubte, Jorge Javier ha estat en tot moment acompanyat per Paco, l'ha acompanyat a revisions mèdiques i ha aparegut al seu costat en el moment que més ho necessitava.

 

La parella no ha amagat la seva bona relació

La parella no ha amagat la seva bona relació arran de la malaltia de Jorge Javier, de fet, aquesta mateixa setmana van acudir junts a l'hospital on el presentador de 'Sálvame' va rebre l'alta mèdica. Aquesta relació entre la parella fa recordar les declaracions que el badaloní va confessar una vegada en una entrevista, en les quals, admetia seguir enamorat de Paco.

La parella ha tingut moltes ruptures durant la seva relació, però, al final, l'amor sempre vencia. «La primera va ser la més dolorosa però, a partir d'aquí, que vam trencar periòdicament, cada ruptura em feia menys mal, potser perquè insconcientment sabia que tornariem», deia Jorge Javier.  En l'aire queda ara saber si la parella haurà decidit tornar a compartir la vida junts o si, simplement, la seva relació és de pura amistat

Jorge Javier i Paco
Jorge Javier i Paco van estar deu anys junts | La Coctelera

 

Serà el presentador de 'Supervivientes 2019'

Jorge Javier ha anunciat aquesta setmana que serà el presentador de 'Supervivientes 2019' després de rebre l'alta mèdica. Ho va anunciar trucant a 'Sálvame' i avançant també que l'edició d'enguany començarà el pròxim 25 d'abril.

Cal recordar que fa uns dies les informacions eren contradictòries i, fins i tot, es va contemplar la possibilitat que l'edició comencés una vegada passades les eleccions generals del 28 abril.  Resolt el dubte i celebrant la bona notícia de l'estat de salut de Jorge Javier, ara només queda començar a gaudir d'una edició que, de ben segur, donarà molt a parlar.

Paco, l'exparella de Jorge Javier
Paco ha acompanyat a la seva exparella durant aquestes dures setmanes | La Coctelera