Jorge Javier y la obra 'Grandes éxitos'

Jorge Javier cancel·la la seva gira teatral per recomanació dels metges

L’ictus que va patir fa unes setmanes l’obliga a estar durant una temporada en repòs absolut

Jorge Javier Vázquez va viure fa unes setmanes un cop dur després de patir un ictus i ser operat d’urgència. Tot i això, el barceloní es va recuperar en pocs dies d’aquest succés i, fins i tot, va parlar sobre la dura situació que va viure amb sentit de l’humor. Però el seu cos encara necessita una temporada de descans per recuperar-se completament d’aquest episodi.

En aquest context, els metges han obligat el presentador a cancel·lar la seva gira teatral ‘Grandes éxitos’ i a rebaixar una mica l’alt nivell d’estrès que estava acostumat a assumir en la seva vida laboral. De fet, abans de patir l’ictus, Jorge Javier estava immers en diferents projectes televisius com ‘Sálvame’ i ‘GH Dúo’. Ara, la seva situació ha canviat totalment, ja que els metges li han indicat que ha de fer repòs absolut per tal d’acabar de recuperar-se de la seva malaltia.

Es cancel·len les actuacions

Jorge Javier Vázquez i Marta Ribera a l'obra 'Grandes éxitos' | Cedida

D’aquesta manera, Vázquez ha hagut d’abandonar la seva gira teatral que va començar a presentar l’any passat per diferents ciutats d’Espanya. Però actualment, el fet de viatjar i d’afrontar llargues jornades d’assajos resulta incompatible amb el seu delicat estat de salut. Per aquest motiu, s’han cancel·lat les actuacions que tenia previst fer a Pamplona, València i Barcelona durant l’estiu. En aquest sentit, la productora ha anunciat que es retornarà el preu de l’entrada als espectadors que ja l’havien comprat.

El repte de presentar ‘Supervivientes’

Jorge Javier estará al frente de 'Supervivientes'
Jorge Javier estarà al capdavant de 'Supervivents' | Telecinco  

Una altra incògnita que s’haurà de resoldre en els pròxims dies és si Jorge Javier podrà assumir la presentació de la nova edició de ‘Supervivientes’. De moment,  el barceloní està pendent de fer una nova revisió mèdica que determinarà si està preparat per afrontar aquest repte laboral o si ha de continuar fent repòs.

Sobre aquest assumpte, Lara Álvarez va declarar aquesta setmana que la idea és comptar amb el presentador perquè estigui al capdavant del programa. Tot i això, si les notícies per part dels metges acaben sent negatives, Álvarez va assegurar que Jorge Javier ja s’està preparant per a assumir que aquesta pot ser una possibilitat, tot i que li agradaria molt formar part de l’espai en una de les seves edicions més potents.

  • També pots llegir: Carlota Corredera, a Jorge Javier Vázquez: «A veure si li agafarà gust al descans»