Belén Esteban ha sorprès a l'audiència a 'Debate de verdad'

Belén Esteban participa en un debat entre els polítics espanyols a Cuatro

La col·laboradora de 'Sálvame' els va etzibar un claríssim retret: «Estem cansats de tantes promeses»

El dia 10 d’abril la cadena televisiva 'Cuatro' va presentar un debat amb l’assistència dels quatre representants dels partits polítics amb més pes del nostre país, entre ells Javier Maroto del PP, María Jesús Montero del PSOE, Toni Cantó de 'Ciudadanos' y Noelia Vera de 'Podemos'.

El programa responsable d’organitzar el debat polític va ser 'Todo es mentira', presentat pel periodista Risto Mejide. El que no esperava l’audiència era la presència d’una convidada molt inesperada: Belén Esteban, col·laboradora de 'Sálvame', qui no va dubtar en arremetre contra els polítics.

Els col·laboradors de 'Sálvame' i els polítics comparteixen camerino

Abans de l’inici del 'Debate de la verdad', alguns dels polítics van compartir el camerino amb col·laboradors de 'Sálvame', i  la representant del PSOE, María Jesús Montero, va expressar la seva experiència coincidint amb els tertulians.

«Hem coincidit a maquillatge i admiro la professionalitat de tots els que treballen a 'Sálvame'. He saludat també Kiko Hernández i Paz Padilla. Els he felicitat per la seva professionalitat, és un programa que entreté», responia la política al comediant Miguel Lago mentre estaven entre bastidors.

Belén Esteban assisteix al 'Debate de la verdad'

La col·laboradora de 'Sálvame' s'ha dirigit directament als representants polítics
La col·laboradora de 'Sálvame' s'ha dirigit directament als representants polítics | TELECINCO

 

Als assistents del programa  'Todo es mentira' els hi va suposar tota una sorpresa veure entrar a Belén Esteban al plató i asseure’s amb ells com a representant de 'Sálvame'. Tot seguit, va dirigir-se als representants polítics: «Espero que guanyi qui guanyi, compleixi amb tot el que prometi, perquè estem cansats de tantes promeses».

A continuació, va voler explicar el seu cas familiar: «La meva mare va treballar tota la vida netejant sense contracte.  Per què en el moment en què va morir el meu par li van retallar la pensió de viudetat? Pensen que amb 700 euros una persona pot viure?», els hi va retreure sense pèls a la llengua.

Montero va afanyar-se a respondre la queixa de la tertuliana: «No es pot viure amb aquest salari, sobretot quan els grans han ajudat la família». A més a més, va explicar les mesures del seu partit sobre aquesta problemàtica.

El representant del PP, Javier Maroto, va afirmar que «conec el teu testimoni perquè hi ha molta gent així. Sí a les pujades de les pensions, però no val només amb dir-ho. El PP s’ha deixat la pell pels pensionistes».  Per la seva banda, Noelia Vera de 'Podemos' va expressar que se sentia identificada amb el relat de Belén Esteban.