Sofía Suescun està sota tractament psicològic

Sofia Suescun, en mans de psicòlegs

La jove ha iniciat un tractament psicològic per les crítiques rebudes després de 'GH DÚO', que segons ella són per culpa d'Alejandro Albalá

Aquests últims mesos s'ha evidenciat com  la popularitat de Sofia Suescun ha caigut en picat, sobretot després de la seva ràpida expulsió a 'GH DÚO'. I és que tot i guanyar els dos 'realities' de Telecinco, 'Supervivientes' i 'Gran Hermano', la concursant ha rebut moltes crítiques per part dels teleespectadors de la cadena.

El mal moment que passa Sofia actualment, han fet que es parli d'ella com la joguina trencada de Telecinco, i és que la concursant ha rebut moltes crítiques pel seu comportament  amb el finalista del programa, Alejandro Albalá.

La popularitat de Sofia, en caiguda lliure

Després de deixar els seus estudis de psicologia, la navarresa va apostar per la seva projecció televisiva i es va convertir en un dels personatges més famosos de l'actualitat amb la seva victòria a 'Gran Hermano'. Ara però, i tot i haver guanyat també una edició de 'Supervivientes,  Sofia Suescun veu com la seva popularitat perd pistonada i ella ho atribueix tot a Alejandro Alcalá.

Sofía Suescun diu que la culpa és d'Alejandro Albalá
Sofia Suescun diu que la culpa és d'Alejandro Albalá | TELECINCO

 

Aquest mal moment que travessa Sofia respecte a les opinions dels espectadors, seria conseqüència de la decisió de l'ex de Chabelita de posar fi a la seva relació i amb ella, ja que després d'aquesta ruptura, l'audiència va decidir expulsar-la tot i haver estat 'repescada' poques hores abans.

L'actitud de la jove al plató, després de la seva expulsió, no va agradar ni al públic ni a l'audiència del programa, ja que en tot moment, va mostrar una actitud superba  que augmentava a mesura que escoltava les crítiques que rebia del públic en directe.

Algunes accions han danyat la seva imatge

Quan Sofia Suescun va ser eliminada del concurs, va voler passar una bona estona en una coneguda discoteca on hi havia diversos jugadors de futbol. La sorpresa va ser la resposta que va tenir per part d'aquests famosos vers la presència de la jove.

Sofia es va trobar en una estranya situació, ja que els futbolistes, que es trobaven a la discoteca gaudint d'una bona estona amb amics, van demanar a les persones encarregades de la seguretat de la discoteca que li prohibissin l'entrada en la zona que estaven ells per evitar qualsevol polèmica.

Aquesta situació i els comportaments tan excèntrics de la seva mare, Maite Galdeano, han provocat que la imatge de la jove navarresa hagi quedat bastant deteriorada i que avui dia no estigui ben considerada per part de l'audiència dels 'realities' de Telecinco.

Tractament psicològic

En aquest sentit i segons les declaracions que va fer durant 'GH DÚO: El debate' el seu amic Miguel Frigenti, Sofia estaria passant una molt mala època per aquesta situació tan desconcertant per a ella. «Sofíia està fatal, té tractament psicològic i s'està plantejant anar al psiquiatre. Ho està passant molt malament, a conseqüència de 'GH DÚO', per les baralles amb Alejandro Albalá i amb les crítiques», va assegurar Miguel.

Sofía Suescun està sota tractament psicològic
Sofia Suescun està sota tractament psicològic | TELECINCO

 

Tot i la situació tan difícil que passa Sofia i el seu entorn, són diverses les persones que es feliciten amb la pèrdua de popularitat de la navarresa, com és el cas de la mare d'Alejandro Albalá, Paz Guerra, que inclús es mostrava somrient quan ha conegut la notícia.

La veritat és que després del seu pas per la casa de Guadaliz, Sofia Suescun no té molt clar quin paper ha de jugar durant els programes, ja que cada vegada que intervé rep moltes crítiques per part del públic que fins i tot, la incomoden a l'hora de parlar.