Sofía Suescun és vetada per uns futbolistes

Uns futbolistes impedeixen l'entrada de Sofía Suescun al reservat d'una discoteca

Va intentar entrar a la zona VIP, però els esportistes van vetar-li l'entrada

Sofía Suescun no travessa el seu millor moment. Tot i que en el passat, la concursant de ‘realities’ va esdevenir molt popular entre els espectadors que la van fer guanyadora de més d’un concurs, actualment, i després de la seva participació a ‘GH DÚO’, la seva popularitat ha sofert una davallada. Prova d’això és que de la seva participació en l’últim ‘reality’, n’ha sortit expulsada dues vegades.

Això s’estén fins i tot a altres esferes que no són les purament televisives. Fa uns dies va transcendir un episodi succeït a una discoteca que seria un bon exemple de com, l’actitud altiva i victimista de Sofía, li comença a passar factura i l'està tornant impopular. Pel que es veu, i segons informava el programa ‘Socialité’, un grup de futbolistes haurien vetat l’entrada de Sofía a la zona VIP d’una discoteca de Madrid.

 

 

La impopularitat de Sofía creix dia a dia

Sembla que el públic l’ha jutjat, i no de manera positiva, per la seva actitud amb el seu ex Alejandro Albalá, així com per l’actitud de Maite Galdeano, la seva mare, que s’ha dedicat a tirar la cavalleria per sobre l'exparella de la seva filla.

 

Sofía Suescun el dia que va ser expulsada de 'GH DÚO'
Sofía Suescun el dia que va ser expulsada de 'GH DÚO' | TELECINCO

 

Tal com explicava ‘Socialité’, Sofía hauria intentat entrar al reservat d’aquesta discoteca on es trobava un grup de futbolistes passant la nit, tot i que no li van deixar. Un dels futbolistes, en veure el que intentava fer ella, va avisar el personal de seguretat: «S’estava intentant colar als reservats  (...) No volia que entrés allà pels antecedents que té. Té fama d'explicar-ho tot».  Potser Sofía estava intentant seguir el consell de la seva mare que un dia ja li va dir que intentés buscar-se un xicot que fos futbolista.

 

Sofía no para de crear-se enemics

Sofía està esdevenint un personatge molt criticat arran de la seva prepotència en les seves últimes gales de 'GH DÚO' i el seu pas per aquest 'reality', que no ha estat del tot positiu, a causa de  la seva postura contra el seu ex Alejandro Albalá. No ha convençut el públic.

 

Sofía Suescun discuteix amb la seva exsogra
Sofía Suescun discuteix amb la seva exsogra | TELECINCO

 

Un exemple clar de la situació que està vivint Sofía i que sembla que cada cop vagi a pitjor, és el conflicte que va protagonitzar durant l'última gala de 'Gran Hermano', quan Sofía li va retreure a la seva exsogra que havia esborrat un tuit on s'havia burlat d'ella dient que necessitava un psicòleg.

 

Això va provocar la ira de Sofía, que va carregar la metralleta i li va etzibar:  «Jo aniré al psicòleg, però vostè hauria d'anar a un exorcista que li tregui el dimoni que porta dins». Així es va manifestar i tan ample es va quedar Sofía, provocant un malestar tan gran a la senyora que aquesta va decidir abandonar el plató, cansada dels insults de la seva exnora.