Primer pla de Sofía Suescun

Sofía Suescun es compra una casa gràcies a la seva fortuna amassada a la televisió

Segons el programa 'Cazamariposas', s'hauria comprat un habitatge de 250.000 al comptat i tindria una fortuna de 800.000 euros

Sofía Suescun, tot i ser jove encara, té una trajectòria dilatada a televisió gràcies a la seva participació en múltiples ‘realities’ i col·laboracions televisives. Des que aparegués per primera vegada a la televisió al costat de la seva mare Maite Galdeano per participar juntes a ‘Gran Hermano’, ha participat també al concurs ‘Supervivientes’ i més recentment, a ‘GH DÚO’. Ha guanyat dos ‘realities’  (‘Gran Hermano’ i ‘Supervivientes’), ha fet diverses exclusives i ha estat involucrada en diverses relacions sentimentals amb personatges més o menys populars, cosa que ha fet que mai deixéssim de saber d’ella.

Com a resultat de tot això, la de Navarra ha amassat una bona fortuna, començant per les exclusives que ha concedit a les revistes del cor. L’última d’elles ha estat per a la revista ‘Lecturas’, en la qual, i de manera molt polèmica, tirava  la cavalleria per sobre a la seva ex parella Alejandro Albalá, amb qui va entrar a concursar a ‘GH DÚO’ i que ara mateix és finalista del concurs a l’espera de saber qui és el guanyador de l’edició d’enguany.

 

Sofía Suescun a 'Gran Hermano'
Sofía Suescun a 'Gran Hermano' | TELECINCO

 

 

La seva fortuna estimada, 800.000 euros

Alguns col·laboradors han volgut calcular quina seria la seva fortuna actualment, com per exemple, Kiko Hernández, que en el programa ‘Sálvame’, feia una aproximació dels diners que podria haver-se embutxacat la concursant de ‘realities’ i parlava  d’una xifra al voltant dels 800.000 euros.

 

Aquí es tenia en compte també les seves col·laboracions a programes com el debat de ‘GH DÚO’  o a ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, programa en el qual va intentar buscar parella. La seva incursió en el món de les ‘influencers’ tampoc es queda curta, ja que algunes marques l’han reclamada i ha arribat inclús a viatjar a Los Angeles amb Laura Escanes en les seves col·laboracions professionals.

 

Amb tot això, Sofía Suescun no ha perdut el temps i ha decidit comprar-se un habitatge. L’any passat, va adquirir un pis Madrid per valor de 250.000 euros que segons Jordi Martín de ‘Cazamariposas’, va pagar al comptat.

 

Sembla que Sofía ha sabut rendibilitzar perfectament la seva popularitat a televisió i també fora d’ella, ja que apareix sovint en els mitjans de premsa escrita, com en el cas de ‘Lecturas’, que l’ha entrevistat com a portada no només aquesta última vegada, sinó també anteriorment, quan va concedir una entrevista a la citada revista parlant sobre el possible  flirteig que havia mantingut amb Kiko Matamoros després que aquest se separés de la seva dona Makoke.