Cristian Suescun

Cristian Suescun, germà de Sofía Suescun, és el xòfer de Kiko Matamoros

El col·laborador s'estaria quedant cec a causa del glaucoma que pateix

Als problemes de la separació de Makoke, els seus deutes amb Hisenda i la polèmica relació amb el seu fill Diego Matamoros, a Kiko Matamoros se li sumen encara més problemes, en aquest cas, de salut. Fa unes setmanes, el col·laborador de 'Sálvame' va explicar que des de fa deu anys pateix un glaucoma que l'ha fet perdre la vista de l'ull esquerre i que, a poc a poc, li està fent el mateix amb el dret, tal com explica 'La Coctelera'. 

El mateix Matamoros ha explicat que, a banda, pateix astigmatisme i que, sobretot al vespre, ja no veu el suficient per a poder conduir. Davant aquest impediment de salut, sembla que l'ex de Makoke ha trobat la persona ideal perquè l'ajudi a desplaçar-se i poder seguir amb la seva vida normal: Cristian Suescun.  Es tracta del germà gran de Sofía Suescun, la popular concursant de programes com 'GH Dúo' o 'Supervivientes'.

Cristian l'ha portat fins al gimnàs i a veure la seva filla, Laura

En més d'una ocasió s'ha vist a Cristian anar a buscar i desplaçar a Matamoros a diferents indrets com el gimnàs o fins a casa de la seva filla, Laura Matamoros.  No obstant això, el col·laborador s'ha mostrat contundent negant que Cristian sigui el seu xòfer i ha explicat que el va portar al gimnàs, simplement, perquè entrenen en el mateix.

Sigui com sigui, el cert és que Matamoros està patint una pèrdua de visió cada vegada més greu i que, si ara es nega a acceptar que necessita xòfer, finalment acabarà per acceptar-ho.

Kiko Matamoros i Cristian Suescun
Cristian Suescun estaria fent de xòfer de Matamoros | La Coctelera

 

  • També et pot interessar: Javier Tudela creu que Matamoros segueix enamorat de la seva mare, Makoke

Uns germans separats pels seus pares

Cristian Suescun és el germà gran de Sofía. Tot i la popularitat de la seva germana i les seves desfilades constants pels diferents programes de televisió de Telecinco, Cristian ha optat per seguir un estil de vida totalment diferent del de Sofía.  Només s'ha pogut veure a Cristian en un plató de televisió: quan aquest va defensar a Sofía durant la seva participació a 'Supervivientes'. Cristian és un jove que cuida molt la seva salut i, a més d'anar de forma freqüent al gimnàs, també té especial cura de la seva alimentació.

Cal recordar que els germans, fruit del matrimoni de Maite Galdeano amb el seu exmarit, van haver de separar-se quan els seus pares van escollir camins diferents. Sofía es va quedar vivint amb la seva mare, i Cristian ho va fer amb el seu pare. Malgrat el pas del temps, el mateix Cristian ha explicat en alguna ocasió que «som autèntics germans, ens estimem moltíssim. Som únics germans de sang, de pare i mare».

Sofía Suescun
Sofía Suescun i el seu germà tenen una bona relació | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: El gran temor de Sofia Suescun: «Tinc por que es mori la meva mare»