Javier Tudela

Javier Tudela creu que Matamoros segueix enamorat de la seva mare, Makoke

El fill de l'exparella del col·laborador considera que aquest no accepta els seus sentiments per orgull

L'orgull és un dels verins més letals que hi ha. I d'aquest està impregnat Kiko Matamoros, segons va explicar el passat dissabte el fill de Makoke, Javier Tudela. El fill de l'exparella de Matamoros va assistir al 'Sábado Deluxe' per a donar la cara per la seva mare i defendre-la davant els darrers atacs viscuts per Matamoros.

En aquest sentit, cal destacar que Matamoros va anunciar fa uns dies que implicaria a Makoke en els seus deutes amb Hisenda, actitud que no ha agradat gens a Makoke i, per conseqüència, tampoc al seu fill, tal com explica 'La Coctelera'. 

Creu que Matamoros encara està enamorat de la seva mare

Tudela es va mostrar molt clar i dolgut durant tot el programa. «Jo veig que Kiko Matamoros segueix enamorat de la meva mare. Des del meu punt de vista, Matamoros és un mascle alfa. No li envia missatges perquè és un orgullós. La vol veure enfonsada? Per descomptat. Necessita saber que la meva mare estarà darrere d'ell», va confessar Tudela. 

I és que, segons el fill de Makoke, Matamoros no pot evitar estar enamorat de la seva exdona i desitjar que aquesta estigui pendent d'ell. No obstant això, sembla que l'orgull i les fortes discussions que hi han hagut entre els dos, el portarien a no reconèixer aquest extrem. Tudela no va tenir cap problema en parlar sobre la complicada situació que està patint des de la separació del matrimoni. A més a més, va admetre que va insultar fortament en un missatge de text a Matamoros, to dient-li «em cago en la teva **** mare». «Quan una persona li diu a la teva mare de tot menys bonic, l'únic que et surt és dir-li coses de tot menys boniques. No esperava que la guerra arribés a aquest nivell», explicava Tudela.

Javier Tudela
Javier Tudela va defensar a la seva mare dels atacs de Matamoros | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Kiko Matamoros confessa que va estar a punt de patir un infart

Una difícil situació com a pare i fill

Finalment, el fill de Makoke va assegurar que, tot i que Matamoros li ha fet de pare durant molts anys, aquest paper no ha estat el millor del món. Segons Tudela, que l'ajudés econòmicament no és suficient per a demostrar que l'estima o el cuida com un fill. De fet, va lamentar el noi, «Kiko ha fet de pare a la seva manera, des del meu punt de vista no. Li he donat les gràcies moltes vegades per la seva ajuda econòmica, però per mi això no és ser pare, però no el culpo, ja que no és el meu pare. Kiko no s'obre, no parlava... Mai ha exercit de pare». 

No obstant això, Tudela va assegurar que ell sempre ha defensat a Matamoros mentre ha tingut la relació amb la seva mare, tant que,  fins i tot, la relació amb el seu pare biològic s'ha vist ressentida en més d'una ocasió per defensar a Matamoros.

Javier Tudela
Javier Tudela va estar al 'Sábado Deluxe' per a defensar a la seva mare | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Makoke i la seva filla Anita Matamoros es despullen a Instagram