Isabel Pantoja es posiciona contra la rival del seu fill

Isabel Pantoja arremet contra la concursant María Jesús de 'GH DÚO'

La 'tonadillera' està sent un suport indispensable per al seu fill Kiko Rivera i no dubta en criticar la seva rival

Falta molt poc per a conèixer el guanyador de 'GH DÚO' i sembla que la victòria no està clara.  Els candidats més prometedors són María Jesús i Kiko Rivera,  tot i que pot passar alguna cosa impredictible.

Kiko té el suport d’amics i familiars, i els seguidors del programa també l’estan recolzant en aquesta recta final. Fins i tot la seva mare s’ha aventurat a dir que té un pla d’acció: «anar contra María Jesús».

Isabel Pantoja contra la rival del seu fill

Encara que no ho ha manifestat personalment, el seu crit de guerra contra María Jesús l’ha fet públic el periodista Diego Arrabal en el programa 'Viva la vida' a través d’un àudio d’una trucada telefònica.  En aquesta gravació pot escoltar-se Isabel Pantoja parlant amb una amiga de la victòria imminent de Kiko Rivera.

A més a més, la cantant té en el punt de mira a la rival del seu fill, i segons Arrabal va arribar a confessar el següent: «Hem guanyat, ho hem aconseguit, però ara anem contra María Jesús, per dolenta, per mentidera».

La presentadora Emma García va escoltar l’àudio de veu i va confirmar així les declaracions de Diego Arrabal: «Mai he escoltat a Isabel Pantoja tan alegre ni tan eufòrica però és veritat que  segons començava la trucada deia «que contenta està perquè el seu fill s’ha quedat», però després ja canviava de to i l’objectiu era claríssim: María Jesús i el maletí».

Emma García mentre escolta l'àudio d'Isabel Pantoja
Emma García mentre escolta l'àudio d'Isabel Pantoja | TELECINCO

 

D’altra banda, Belén Esteban afirmava aquesta setmana que Isabel Pantoja assistirà al plató de 'Sálvame'. Rafa Mora no semblava d’acord amb les paraules de la col·laboradora, i assegurava que «a mi em van dir que vindria al final, però el matís és sempre que Kiko Rivera guanyi el concurs».

No podrem saber qui serà el guanyador fins dijous vinent, però sí que sabem amb seguretat que  la mare de Kiko Rivera està preparant algun pla i que parla sovint amb el seu fill per telèfon.

Isabel Pantoja parla en directe amb el seu fill

El moment més esperat va arribar ahir a la nit quan Kiko Rivera i Isabel Pantoja van trucar-se en directe. Gràcies a un premi que el concursant va guanyar en una prova anterior, va poder parlar amb la seva mare durant 90 segons de rellotge. Visiblement emocionat, el dj va parlar amb la seva mare, la qual va mostrar-se molt alegre.

Kiko Rivera parlant amb la seva mare
Kiko Rivera parlant amb la seva mare | TELECINCO

 

Isabel Pantoja va animar Kiko i li va comunicar l’orgullosa que se sentia per haver arribat fins al final del 'reality'. Com que la trucada va ser curta, no van tenir temps d’aprofundir gaire, però  Kiko va afanyar-se a preguntar per la seva àvia i per demanar perdó si alguna de les seves actuacions les havia ofès.

Parlar amb la seva mare va ser molt reconfortant per al concursant, qui va mostrar-se revitalitzant al moment. Tot i que desconeixem el pla de la 'tonadillera', és segur que està convençuda de la victòria del seu fill.