Kiko Rivera parlant amb la seva mare

Kiko Rivera, molt emocionat parlant amb la seva mare en directe

El concursant ha pogut parlar amb Isabel Pantoja durant 90 segons i li ha demanat perdó per «si ha fet alguna cosa malament»

El guanyador de 'GH DÚO' serà anunciat en menys de 72 hores. Un dels quatre finalistes serà qui s’emporti el maletí a casa, i fins que arribi el moment final, els concursants tenen l'oportunitat d'aconseguir el vot de l’audiència. De moment, els percentatges que s’han fet públics són els següents: 13,3%, 13,9%, 28,1% i 44,7%.

La recta final del 'reality' està sent dura per als últims concursants que encara conviuen dins la casa de Guadalix de la Sierra.  Entre Juan Miguel, María Jesús Ruiz, Alejandro Albalá i Kiko Rivera s’escollirà el guanyador d’aquesta edició, qui cobrarà 100.000 euros de premi.

Les critiques més dures arriben des del plató

L’audiència no para d’enviar el seu suport als concursants, i amics i familiars s’afanyen a transmetre força i ànim als seus estimats. No obstant això, els participants van haver d'aguantar les crítiques més dures que han rebut fins ara per part dels col·laboradors del programa.

Ares Teixidó va acusar Juan Miguel de no haver-se involucrat en tot el concurs,  Nagore Robles va arremetre contra Kiko per la seva actitud «poc respectuosa» amb María Jesús Ruiz i Alejandro Albalá va ser durament criticar per Miguel Frigenti. «Com a concursant m’avorreix que algú vingui a parlar dels seus deutes amb Hisenda, no creus que cansa?», li recriminava també Frigenti al fill d’Isabel Pantoja.

L’última prova del concurs

El cotxe on els concursants van haver de dur a terme la prova
El cotxe on els concursants van haver de dur a terme la prova | TELECINCO

 

Gràcies a la darrera prova del concurs que consistia a reunir vots per tota Espanya conduint un cotxe en el jardí, Kiko Rivera va guanyar una trucada a l’exterior de 90 segons. El concursant no va dubtar en marcar el número de la seva mare, i, visiblement emocionat, va saludar la 'tonadillera' en directe.

«Moltíssimes felicitats, t’estem fent costat a mort, et veig les 24 hores del dia», li comentava Isabel Pantoja, també molt emocionada. Kiko Rivera va preguntar de seguida per la seva àvia, i la seva mare va respondre que «la iaia està molt bé», i va afegir que «guanyis o no guanyis per a mi i per a moltíssima gent ets el guanyador»

Kiko Rivera parlant amb la seva mare
Kiko Rivera parlant amb la seva mare | TELECINCO

 

Per la seva part, el dj va voler demanar perdó a la seva mare: «Perdó si he fet alguna cosa malament mare, sóc una persona». Kiko Rivera va mostrar-se molt més tranquil sabent que la seva família el recolza en tot moment i que no se sent decebuda per la seva actuació dins el 'reality'.

p>