Isabel Pantoja sonriendo con los pulgares hacia arriba

Isabel Pantoja podria cobrar 80.000 setmanals a 'Supervivientes'

Es tractaria de la xifra la més alta que s'ha pagat mai a un concursant en aquest programa de Telecinco

Quan encara no ens havíem recuperat de la notícia que assegurava que Isabel Pantoja podria ser una de les concursants de la pròxima edició de 'Supervivientes', arriba una altra bomba. Es tracta del 'caché' que guanyaria la cantant al programa per la seva participació, el qual se situa en els 80.000 euros setmanals, segons la revista 'Semana'. Sense dubte,  es tracta d'una xifra molt elevada que no ha deixat indiferent ningú i que ha incendiat les xarxes socials.

  • També pots llegir: Isabel Pantoja, nova concursant de 'Supervivientes'

Dues notícies impactants

Per començar, el fet de saber que Pantoja podria formar part del 'reality' ja ha sorprès tothom perquè ja feia un temps que estava allunyada del panorama mediàtic. Aquest detall podria ser el detonant de l'elevat 'caché' que hauria demanat la cantant, ja que la cadena havia intentat en altres ocasions que participés en el 'reality' sense aconseguir que acceptés.

Però el sou de 80.000 euros mensuals podria ser massa temptador per a Pantoja. Si calculem bé els diners que podria arribar a guanyar,  la xifra podria ascendir fins al milió d'euros si aconsegueix quedar-se fins a la fi del programa. A més, es podrien sumar els 200.000 euros que s'emporta la persona que guanya el concurs.

El 'caché' més elevat

Isabel Pantoja cantando en uno de sus conciertos
Isabel Pantoja marcaria una fita dins de 'Supervivientes' amb el seu 'caché' | Instagram

Si ens fixem en el recorregut de 'Supervivientes', ens trobaríem davant del salari més alt de tota la seva història.  Alguns dels 'cachés' més elevats correspondrien a Amador Mohedano, amb 30.000 euros setmanals, i Bibiana Fernández amb uns 24.000 euros cada set dies. Un cop es va fer públic el sou que podria emportar-se Pantoja, la reacció a les xarxes socials no es va fer esperar. Els usuaris van criticar que la cadena es gasti aquesta quantitat de diners tan gran dient, fins i tot, que es tractava d'una xifra vergonyosa.

En aquest context, 'El programa de Ana Rosa', va voler parlar amb els directius de Telecinco sobre aquesta informació i van manifestar el següent. «Fonts de la cadena diuen que no saben encara si anirà o no, però que en cap cas seria per aquesta quantitat». Un cop escoltades aquestes paraules, el col·laborador del programa Antonio Rossi va concloure el tema afegint això: «Seria per molt més».

  • Notícia relacionada: Isa Pantoja no va voler veure la seva cunyada durant la visita a Kiko Rivera