Paz Padilla i la seva filla obriran un hotel rural a Cadis

L'actriu s'està encarregant de decorar personalment les habitacions de l'allotjament

Paz Padilla desayunando al aire libre
El nou negoci de Paz Padilla és un hotel rural | Instagram

 

Paz Padilla ja ha fet públics els detalls de la nova aventura empresarial que emprendrà amb la seva filla, Anna Ferrer. Es tracta de l'obertura d'un hotel rural a Cadis, concretament al costat de la platja de la localitat de Zahara de los Atunes. Aquesta ubicació és molt especial per a la humorista perquè manté una relació molt estreta amb aquest indret.

Però el fet que més entusiasma Padilla d'aquesta novetat és comptar amb l'ajuda de la seva filla en aquest nou projecte. Aquesta serà la primera vegada que Anna s'involucrà de manera completa als negocis de la seva mare, ja que ha finalitzat els seus estudis d'Economia i ja se sent preparada per fer un pas endavant en el món laboral.

Capacitat per a 25 persones

La revista 'Semana' ha volgut donar més detalls sobre l'hotel i ha assegurat que podrà acollir 25 persones i que la presentadora l'ha adquirit per un total de 300.000 euros. Una de les dades més curioses de l'allotjament és el seu nom: No ni ná, una típica expressió andalusa amb la qual Padilla vol aconseguir la complicitat dels seus futurs clients.

Per tal d'evidenciar que està totalment involucrada en aquest repte, l'actriu ha afirmat que s'està encarregant personalment de decorar totes les habitacions de l'hotel. El seu objectiu és que les persones que s'allotgin es quedin impressionades amb l'aspecte de l'edifici i se sentin com a casa. D'aquesta manera, es justifiquen les fotografies que Paz havia compartit amb els seus seguidors a través de les xarxes socials, on es podien veure elements de decoració com fils o pintures.

Anna Ferrer y Paz Padilla en 'Got Talent'
Anna Ferrer i Paz Padilla estan juntes en aquest negoci | Instagram  

La tasca d'Anna Ferrer

Pel que fa al paper d'Anna en tot això, sembla que la 'influencer' s'encarregarà de la imatge de l'hotel i, fins i tot, podria ser la responsable de la seva administració econòmica després d'adquirir tots els coneixements necessaris en aquest àmbit a la universitat. El cop de mà que li donarà la seva filla en aquesta aventura empresarial, serà un gran suport per a la humorista. De fet, ella mateixa va assegurar que necessitava ajuda per tirar endavant aquest repte perquè estava massa enfeinada amb els seus projectes professionals.


Comentaris

envia el comentari