Fran Rivera va acudir a un esdeveniment pel dia de Sant Valentí

Fran Rivera: «Els catalans són covards quan van d'un en un»

Durant el programa 'Espejo Público' de Susanna Griso, Rivera ha comentat els insults i amenaces que ha rebut pel seu polèmic tuit sobre Catalunya

Després que les xarxes socials traguessin fum pel polèmic missatge que el torero Fran Rivera  va publicar el primer dia d’abril a Twitter, on preguntava si podria passejar tranquil·lament per Barcelona o una altra ciutat catalana sense que li peguin, Susanna Griso ha volgut aprofitar que el fill de Paquirri estava a ‘Espejo Público’ amb ella per aprofundir més en el tema.

«Els catalans són covards quan van d’un en un»

Una entrevista en la qual Fran Rivera ha continuat insistint en la seva postura, assegurant que mentre passejava pels carrers de la ciutat de Barcelona l’han arribat a insultar. Tanmateix, l’extorero ha explicat que no l’han agredit «perquè en el fons són covards quan van d'un en un», però «ara no se sentiria segur anant per Barcelona».

Davant d’aquestes paraules, Susanna Griso no ha volgut corregir a l’extorero, ja que realment la presentadora opina el mateix respecte els catalans, tot i haver nascut a Barcelona. No obstant això, el que sí que li ha rebatut ha estat sobre la seva afirmació respecte al nacionalisme: «Com dius que ets antinacionalista si ets nacionalista espanyol?».

La resposta de Fran Rivera a aquesta pregunta ha estat molt clara, no ha dubtat en explicar que «els nacionalismes avui són dos: el català i el basc. L’espanyol es diu patriota». Finalment, la conclusió de la petita tertúlia entre Susanna Griso i Fran Rivera és que «tots els violents són nacionalistes catalans».

Fran Rivera va acudir a un esdeveniment pel dia de Sant Valentí
Fran Rivera ha parlat amb Susanna Griso sobre el seu polèmic tuit | CEDIDA

Susanna Griso, indignada per les agressions a VOX

A més a més, mentre tots dos debatien anaven passant imatges dels aldarulls que van provocar els CDR als voltants de la plaça d’Espanya el passat dissabte quan van concentrar-se els seguidors de VOX i els antifeixistes van dedicar-se a llançar pedres, ous i pintura contra el cordó dels Mossos.

Susanna Griso també va aprofitar per entrevistar un senyor de VOX que va explicar que el van «sacsejar» mentre que a un amic seu li van donar un cop per estar a favor de la custòdia compartida. En aquest sentit, la presentadora es va posicionar en contra dels grups independentistes antifeixistes: «A mi com a catalana m'indignen les agressions a VOX que han passat a Barcelona».

També hi ha homes maltractats

Per la seva part, l’home que es manifestava ha continuat la seva narració tot dient: «Anàvem amb banderes de custòdia compartida, ens volen posar en un bàndol i som imparcials. Anàvem per una causa molt diferent de la que es convocava. No sabem per què ens van agredir. Anem a llocs on hi hagi moviment i mitjans de cobertura».

És a dir, en paraules de Griso: «T'és igual que sigui un acte de VOX, PSOE o PP, vas on hi ha càmeres». Davant d’això, el convidat de Susanna, Fermín, ha expressat: «Som persones normals que lluitem pels nostres fills. No som radicals ni feixistes. També hi ha homes maltractats, no només dones».