David Bisbal serà pare del seu segon fill d'aquí poc

David Bisbal sorprèn els seus seguidors amb una fotografia molt tendra

El cantant ha fet pública una imatge on se'l pot veure abraçant el ventre embarassat de Rosanna Zanetti

Rosanna Zanetti i David Bisbal estan molt il·lusionats pel naixement del seu futur fill. Falten molt pocs dies perquè la model doni a llum i l’arribada del nadó pot arribar en qualsevol moment.

  • També et pot agradar:  Laura Escanes mostra, orgullosa, la seva incipient panxa d’embarassada

David Bisbal, molt impacient per l’arribada del seu fill

La bona notícia de l’embaràs de Rosanna va ser des del primer moment un motiu d’immensa alegria per al cantant, ja que està esperant el seu segon fill. La parella ho té tot preparant per a l’arribada de tanta felicitat, i ben aviat podran abraçar-lo i omplir-lo de petons.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tal és l’alegria per l’arribada del nounat que David Bisbal ha volgut compartir una fotografia al seu perfil d’Instagram on apareix abraçant el ventre de la seva parella. Una instantània molt tendra que, en pocs minuts de ser publicada, ha rebut milers de visites i de comentaris. Amb el seu cap recolzat a la panxa embarassada de Rosanna Zanetti, el cantant d’Almeria comentava emocionat: «Aquests batecs que m’enamoren!»

Sembla que les dues setmanes que queden pel naixement del nadó estan sent molt llargues per a la parella. El cantant està desitjant que el seu fill neixi abans del dia 1 de maig, ja que llavors haurà de marxar per iniciar la seva gira internacional: «Tant de bo s’avanci una mica, perquè així pugui estar més temps amb el nen, ja que l’1 de maig he d’anar a Mèxic», confessava en una entrevista.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Per a la model, aquesta serà la seva primera experiència com a mare, i també ha mostrat estar molt impacient per l’arribada del seu nen.  En moltes ocasions ha compartit amb els seus seguidors l’avanç del seu embaràs, sempre amb fotografies molt dolces i tendres.

El millor moment vital de David Bisbal

El cantant està passant pel seu millor moment vital, tant professional com personal.  Aviat podrem escoltar la seva veu i banda sonora a la pel·lícula 'El parque mágico', i a més a més donarà inici a la seva gira internacional a principis del mes vinent. El film es projectarà en alguns cinemes dels Estats Units, la qual cosa motiva molt a l’artista: «Això era un somni i un premi».

David Bisbal ha posat veu i banda sonora a 'El parque mágico'
David Bisbal ha posat veu i banda sonora a 'El parque mágico' | INSTAGRAM @DAVIDBISBAL

Fruit del naixement del seu fill, el cantant ha volgut allunyar-se de les polèmiques que l’involucren amb la seva exdona Elena Tablada, i vol concentrar-se en el benestar de la seva parella Rosanna, a la qual estima i admira molt: «Ha fet un treball espectacular. Ella té una força única, la veritat, i sincerament ho ha portat molt bé».

  • També et pot interessar:  David Bisbal demanda a Elena Tablada