Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban podria haver iniciat un tractament de fecundació in vitro

Belén Esteban hauria acudit a un centre de reproducció assistida

La col·laboradora de ‘Sálvame’ admet que li agradaria donar-li un fill al seu futur marit i un germanet a la seva filla Andrea Janeiro
Belén Esteban podria haver iniciat un tractament de fecundació in vitro
Belén Esteban podria haver iniciat un tractament de fecundació in vitro | INSTAGRAM

 

Belén Esteban està travessant un dels moments de major felicitat de la seva vida, ja que es troba ultimant els preparatius de la seva boda. La presentadora de ‘Sálvame’, que aquests últims dies ha repartit les invitacions de la cerimònia als seus companys de programa, es casarà amb el seu xicot, Miguel Marcos, de 31 anys i amb qui surt des del 2014, el pròxim 22 de juny.

Tot i això, la parella sembla tenir una il·lusió més a part de celebrar aquest enllaç, i és la de ser pares. I és que segons publica ‘Jaleos’, la ‘Princesa del pueblo’ hauria acudit a un centre de reproducció assistida  per ser mare de nou.

Belén ho desmenteix

La citada publicació s’ha fet ressò, aquest matí, d’aquesta notícia bomba. Segons explica, Belén Esteban estaria disposada a tot per tornar a ser mare i donar-li un fill al seu futur marit, Miguel Marcos.

En aquest sentit, s’ha conegut que la de San Blas  va anar a un centre de reproducció assistida de Madrid a principis d’any per informar-se d’aquest procés de la fecundació in vitro, data que coincideix amb la que la presentadora, curiosament, va deixar de fumar.

Tot i aquesta informació, el mateix mitjà ha reconegut que quan s’han posat en contacte amb la protagonista, ella ho ha desmentit tot, encara que fonts properes a la presentadora confirmen aquestes informacions i asseguren que Belén ja s’hauria gastat uns 8.000 euros en el tractament.

Però no amaga la seva il·lusió de tornar a ser mare

A Belén Esteban li encantaria tenir un fill amb Miguel
A Belén Esteban li encantaria tenir un fill amb Miguel | INSTAGRAM

 

El cert és que a ningú sorprèn aquest fet, ja que en diverses ocasions, Belén ja ha expressat el seu desig de quedar-se embarassada i que estaria encantada si vingués un bebè. D’aquesta manera, han estat molts els rumors sobre un suposat embaràs, tot i que de moment no n’hi ha, i caldrà esperar a veure què passa.

El que sí que està clar, és que en el cas que es produís aquest embaràs, Belén haurà d’estar sota un control mèdic important, no només perquè té més de 40 anys, sinó perquè a més, és diabètica.

Sigui com sigui, en el cas que es quedi embarassada, Belén faria realitat el seu somni de tenir un fill amb el seu xicot i donar-li un germà a la seva filla Andrea Janeiro, que ja té 19 anys.

Comiat de soltera l’1 i 2 de juny

Tractament in vitro a banda, Belén Esteban continua amb els preparatius de la boda i del seu comiat de soltera amb les seves amigues, que tindrà lloc en una casa rural uns dies abans de la seva boda.  En concret, els dies 1 i 2 de juny, i està previst que vagin amigues de tota la vida com Mariví i Tina, i companyes de ‘Sálvame' com María Patiño, Mila Ximénez o Gema López.