Belén Esteban ha presumit de xicot a les xarxes socials

Belén Esteban, molt orgullosa del seu futur marit

Miguel Marcos i els seus companys han estat reconeguts per la seva tasca al capdavant de les ambulàncies de Paracuellos de Jarama

Belén Esteban i la seva parella, Miguel Marcos, estan ultimant tots els detalls de la seva boda. La parella està tancant preparatius com les invitacions, l’elecció dels testimonis o els vestits. I a més, la col·laboradora de Telecinco s’ha fet alguns retocs estètics per estar radiant aquell dia.

Tot i la imminent cerimònia, la col·laboradora de ‘Sálvame’ ha estat notícia aquests dies perquè a través de les seves xarxes socials ha felicitat la seva parella pel reconeixement que ha obtingut, ja que Miguel i els seus companys de feina han rebut un guardó per la tasca en les ambulàncies de Paracuellos de Jarama.

Belén es va mostrar molt orgullosa del seu xicot

La ‘princesa del pueblo’ ha estat l’encarregada de fer-ho públic a través del seu perfil d’Instagram. I ha estat per aquest mitjà que hem conegut aquest reconeixement a Miguel i la resta de professionals que s’encarreguen del servei d’ambulància de la localitat madrilenya.

La col·laboradora ha publicat una foto del grup de companys de feina del seu xicot acompanyada d’un missatge de felicitació: «'PREMIO Julia Conesa 2019'. Orgullosa de la meva parella i els seus companys per la tasca que duen a terme a Paracuellos de Jarama (Ambulància Municipal de Paracuellos). Enhorabona als quatre!!».

El xicot de Belén, Miguel Marcos, i els seus companys amb el premi que han rebut
El xicot de Belén, Miguel Marcos, i els seus companys amb el premi que han rebut | INSTAGRAM

 

Els fans van fer molts comentaris sobre la notícia

Com acostuma a passar, aquesta publicació de Belén ha despertat molts ‘likes’ i molts comentaris  entre els seguidors i fans de l’exparella de Jesulín de Ubrique: «Molt bé que es destaqui la tasca d’aquests professionals i m’agrada que estiguis tan orgullosa de la teva parella. Felicitats per als dos i que s’apropa el dia que tant desitgeu». «Bravo, les dues vegades que els he necessitat han estat de 10. Els conec de tota la meva vida però quan estàs malalta, vas molt espantada però si tens un tracte on són afectuosos i et tranquil·litzen NO ESTÀ PAGAT», escrivia un altre usuari.

A més, algun personatge públic també va deixar algun comentari a la publicació de Belén, com és el cas de l’arquitecte Joaquín Torres, que va escriure: «Que gran ets estimada». O també la model Marisa Jara: «Però que guapa ets!!».

Entrega les invitacions als seus companys

Belén Esteban està travessant un dels moments de major felicitat de la seva vida, tot i el greu problema de salut que ha patit el seu gran amic i company de plató, Jorge Javier Vázquez. Una mostra d’aquesta felicitat la vam poder veure la setmana passada quan la col·laboradora, durant el programa on treballa, va donar les invitacions de la boda als companys que vol que facin acte de presència  en el que serà un dia molt especial per a ella.

I en aquest sentit, també va voler dedicar unes paraules d’agraïment a qui va fer el disseny de les invitacions: «A mi m’han encantat, és una invitació súper original i estic molt emocionada. A més, en la meva família són uns sants perquè abans de donar-les a ells, les donaré als meus companys».