Alejandra explica quin va ser el seu pitjor i millor moment

Alejandra Rubio confessa el seu pitjor moment: la mort de la segona dona del seu pare

La 'influencer' s’ha sincerat durant les preguntes que li han formulat els seus fans a través del seu canal de Mtmad

La filla de Terelu Campos, Alejandra Rubio, no dubta en mostrar amb tota la naturalitat del món tots els detalls de la seva vida  encara que aquests siguin molt personals i íntims, a través del seu canal de Mtmad.

Alejandra confessa el millor i pitjor moment de la seva vida

La 'influencer' s’ha atrevit a contestar les preguntes dels seus seguidors a través de les xarxes socials  i no ha rebutjat ni les preguntes més incòmodes que han provocat que, en certs moments, la jove passés una mica de vergonya.

Per una banda, Alejandra Rubio ha confessat quin ha estat el moment més complicat de la seva vida i que té a veure amb la mort de la parella del seu pare: «El pitjor, la mort de la segona dona del meu pare, ella era com una germana i va ser el moment més dur i ha estat el pal més gros que m’he emportat, sense dubtes».

Alejandra explica quin va ser el seu pitjor i millor moment
Alejandra explica quin va ser el seu pitjor i millor moment | MTMAD

 

Però la filla de Terelu també ha confessat el seu millor moment d’aquests últims anys que justament, coincideix amb la seva etapa actual, ja que recentment s’ha independitzat, viu amb el seu xicot Álvaro Lobo i ha trobat feina del que li agrada: «El millor, quan Álvaro i jo vam entrar en aquesta casa. A més ens van dir que m’havia d’agafar com una princesa per una superstició i així ho vam fer».

Tot i que Alejandra qualifica la seva felicitat amb un 9, ja que «un 10 seria si pogués estar de vacances a Màlaga», la filla de Terelu no dubta en assegurar que Álvaro és l’home de la seva vida i la parella demostra una gran complicitat i optimisme de cara al futur.

Orgullosa d’haver-se independitzat

Alejandra també ha aprofitat les preguntes dels seus seguidors per admetre algunes de les seves debilitats, allò que fins i tot és incapaç de controlar: «La Nocilla que menjo cada dia, 20 vegades. Em passo 8 pobles però m’ho puc permetre. I fumar, tot i que sé que no està bé, però algun dia ho deixaré».

La jove també ha confessat que ha rebut diverses crítiques per estar tan prima, inclús hi ha hagut gent que l’ha acusat d’incentivar l’anorèxia, tot i que ella no es mostra preocupada i assegura que encara que no li agrada el seu nas, el seu físic no li obsessiona. En canvi, admet que els ulls són la part del seu cos que més li agrada.

La néta de María Teresa Campos també s’ha mostrat molt orgullosa per haver-se independitzat, però admet que li costa molt fer les tasques domèstiques, ja que és molt mandrosa: «El millor és estar tirada al sofà i que la teva mare no vingui i et digui que facis alguna cosa» encara que trobi a faltar «llevar-me i tenir el dinar preparat, l’esmorzar, el sopar... Perquè jo sóc molt mandrosa a l’hora de cuinar. És el que més trobo a faltar a part de la meva mare, òbviament».

Lamenta el malentès amb Anita Matamoros

Per últim, Alejandra també ha aprofitat les preguntes de les seves fans per mostrar el seu penediment sobre el malentès que va protagonitzar amb Anita Matamoros, amb qui mantenia una gran amistat: «Jo adoro Anita, tothom ho sap, però no tenim aquella relació tan estreta.  Me’n penedeixo moltíssim, de veritat. Moltíssim, però les coses passen i no s'hi pot fer res».

La influencer lamenta la discussió amb Anita Matamoros
La influencer lamenta la discussió amb Anita Matamoros | MTMAD

 

Per la seva banda, la filla de Kiko Matamoros no ha volgut fer cap mena de declaracions sobre el que va passar entre les dues joves i per no crear més polèmica  ha preferit mantenir-se al marge.