Aitana Ocaña nega haver comprat un pis

Aitana nega haver adquirit el pis dissenyat per Blanca Suárez

La cantant desmenteix haver comprat l’habitatge on està vivint actualment de lloguer al barri de Salamanca de Madrid

Sent una de les artistes que més fama ha adquirit després de la seva estada a ‘OT’, Aitana ha estat la primera cantant a posicionar el seu primer disc ‘Trailer’ el mateix dia del seu llançament en el top 20 de Digital.  No només s’ha limitat a crear el seu àlbum, sinó que també ha dut a terme campanyes amb marques molt reconegudes com ara ‘Stradivarius’ i ‘Coca Cola’ i ha fet el llançament del seu perfum.

Gràcies a la seva gran activitat laboral la cantant està obtenint molts beneficis, i alguns mitjans de comunicació han anunciat que aquests guanys han conduït Aitana a adquirir un pis en un dels barris més prestigiosos de Madrid, propietat de Blanca Suárez.  De seguida, l’artista s’ha afanyat a desmentir la notícia a través de Twitter.

És cert que la cantant s’ha comprat un pis?

Tots sabem que guanyar el concurs de talent d’‘Operación Triunfo’ no és sinònim d’èxit, i tot i que Aitana va guanyar la segona posició de la darrera edició, ha treballat molt de valent per ser reconeguda com a cantant.

La jove de 19 anys està rebent nombroses ofertes per a representar marques de moda, i cada nou single triomfa ràpidament. Es rumorejava que tot això podria haver fet que Aitana decidís adquirir un pis al centre de Madrid, en el conegut barri de Salamanca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Des que va traslladar-se a la capital espanyola per emprendre una nova vida independent,  la cantant viu de lloguer en el pis on abans havia viscut Blanca Suárez per 1.300 euros al mes.

El programa ‘Socialité’ va confirmar que l’ex concursant d’‘OT’ hauria invertit 450.000 euros per comprar l’habitatge, dissenyat i moblat per Blanca Suárez, i que el pare d’Aitana era qui l’havia aconsellat per fer-ho.

Aitana Ocaña ho nega

L’artista s’ha afanyat a desmentir la notícia a través de les xarxes socials, iconfirma que viu en aquest pis des de fa uns mesos però que de moment no ha pres la decisió de comprar-lo.

«M’acabo d’assabentar que m’he comprat una casa», comentava Aitana al seu perfil de Twitter, amb un to irònic. «Ahir la meva millor amiga em va parlar per preguntar-me si m’havia comprat un pis... la meva resposta va ser la següent», podia llegir-se al peu d’una imatge en la qual apareix l’exparella de Luis Cepeda amb una expressió d’incredulitat.

De moment el pis continua pertanyent a l’actriu Blanca Suárez i  Aitana Ocaña continua vivint de lloguer al barri de Salamanca. En més d’una ocasió ha volgut mostrar als seus seguidors l’interior de la seva llar.