La reina Sofia podria haver-se sotmès a un retoc estètic facial

Va aparèixer amb una pell tersa i brillant a un concert a l'Auditori Nacional de Música de Madrid

La reina Sofia
La reina Sofia va lluir una pell radiant en l'acte de l'Agència EFE | CatalunyaDiari.cat

Ser reina sona molt bé, però el cert és que no deu ser gens fàcil. Portar una vida exposada sempre als altres mediàticament, que tot el que facis tingui una repercussió i que, a més a més, sempre hagis de mostrar la teva millor cara, al final, acaba passant factura.

I això és el que li ha passat a la reina emèrita Sofia, després d'aparèixer fa uns dies amb una cara força demacrada i amb uns cridaners ulls vermells. Després de la preocupació que va generar la seva imatge, Sofia va reaparèixer fa uns dies a l'Auditori Nacional de Música de Madrid en un concert organitzat per l'Agència EFE. La reina va assistir acompanyada de la seva germana, Irene de Grècia, i amb un aspecte totalment renovat.

El canvi radical de la seva pell

Sofia va mostrar, sens dubte, una cara molt diferent de la de feia uns dies i va lluir una pell tersa i brillant que fa sospitar que s'hagi pogut sotmetre a algun tractament estètic. Si es comparen ambdues fotografies amb pocs dies de marge, la diferència és sorprenent, ja que en una es marquen molt els signes d'envelliment i, en l'altra, la pell es veu estirada, hidratada i molt lluent. El mateix passa amb els ulls. En un acte estaven vermells i molt irritats i, en l'altre, es mostren serens, nets i descansats.

Sigui com sigui, veure així de radiant a la reina Sofia sempre és una bona notícia, ja que a ningú se li escapa que és una dona que ha hagut de combatre amb la polèmica generada per la seva família durant tota la seva vida, en especial, en els darrers anys de regnat. Des dels problemes judicials del seu gendre, Iñaki Urdangarín, a la separació de la seva filla Elena de Jaime de Marichalar, passant per les polèmiques matances a Àfrica del rei emèrit Joan Carles I

La reina Sofia
La reina Sofia va preocupar pel seu aspecte fa unes setmanes | CatalunyaDiari.cat

 

La mala relació amb el rei emèrit Joan Carles I

En aquest punt, cal destacar que Sofia hauria demanat al seu fill, el rei Felip VI, que no la fes coincidir amb el rei emèrit en cap acte que no fos estrictament necessari. D'aquesta manera, s'evidencia més la mala relació entre el matrimoni, sobretot, després que Joan Carles I no acompanyés a Sofia a un enterrament que estava previst que hi anessin tots dos.

Des de llavors, Sofia compleix amb els compromisos de la seva agenda sola o en companyia d'altres familiars com la seva germana. Cal no oblidar les desagradables imatges amb l'actual reina, Letícia, que van fer patir de ben segur a Sofia. A tots aquests motius, se sumen anys de viatges, de compromisos i d'una premuda agenda que, avui en dia, encara manté. 

Un regal pels seus 80 anys

L'Agència EFE va voler homenatjar la reina amb un àlbum de fotografies pertanyents a l'arxiu de l'agència de comunicació i que feien referència a diferents etapes del seu regnat i la seva família. Sofia, que va complir els 80 anys el passat mes de novembre, va rebre el regal amb alegria i agraïment. 

La reina Sofia
La reina Sofia va anar a l'enterrament d'Henri d'Orleans sola | CatalunyaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari