La periodista Sandra Barneda es converteix en youtuber

A falta de programes a la televisió, cada dijous emetrà un nou vídeo a la xarxa, dedicat especialment a les dones

La periodista Sandra Barneda
Sandra Barneda s'ha mostrat molt il·lusionada amb el seu nou projecte | INSTAGRAM

Renovar-se o morir, diuen. La periodista Sandra Barneda ho té clar i ha decidit que la renovació de la seva imatge com a periodista és el camí ideal per a seguir activa. La parella de la col·laboradora de programes com 'GH Dúo'Nagore Robles, ha decidit endinsar-se en el món de Youtube obrint el seu propi canal. Cada dijous a partir de les 20.00 hores, Barneda obrirà una nova finestra al món de la comunicació i es mostrarà de la forma més sincera i autèntica. Almenys així ho ha anunciat ella en la publicació del seu primer vídeo.

Barneda és una dona amb caràcter. És per això que mai li ha agradat «que li diguin què és el que ha de fer»: «No m'agraden les imposicions. M'he sentit més alliberada des que he acceptat públicament que, per a ser lliure, has de deixar de costat la por i atrevir-te a fer el que et doni la gana». Sens dubte, la periodista s'ha mostrat d'allò més contundent i animada amb el seu nou projecte.

La periodista està «farta» de passar de puntetes per les coses

«Estic farta de passar de puntetes per les coses, sóc intensa. S'ha d'atrevir i crear comunitat. Una comunitat de rebels, de gent que veu en el límit la mediocritat», explica la periodista. Davant aquesta allau de sinceritat, Barneda ha assegurat que tots aquells que vulguin formar part i acompanyar-la en aquest projecte, trobaran un espai on es parlarà de dones, de debats, col·loquis i, fins i tot serà un club en directe de dones.

No hi ha dubte que Barneda arriba fort: «No he pogut dirigir ni fer el que em ve de gust a la televisió, així que em faig youtuber». «Sóc dona, feminista, lesbiana, d'esquerres, curiosa, amant de què vull i, sobretot, de la vida», afegia. No hi ha cap mena de dubte que a Barneda li sobren ganes per a fer coses i que inicia una temporada plena d'energia.

Sandra Barneda obre un canal de Youtube
La periodista Sandra Barneda obre un canal de Youtube amb un vídeo cada dijous | INSTAGRAM

Un dubte per a la nova edició de 'Supervivientes'

No ha estat confirmat que Sandra Barneda participi en la nova edició de 'Supervivientes'. En aquest, cal recordar que la periodista va signar l'any passat un contracte durant tres anys amb Mediaset, per tant, tot fa pensar que torni als platós de televisió per a dirigir els debats del programa de supervivència tal com ja va fer en edicions anteriors.

No obstant això, tot està encara sense confirmar, i més després de veure que Telecinco ha decidit prescindir d'ella en els debats de 'GH Dúo'. Sigui com sigui, Barneda compta amb el suport incondicional de la seva parella i amb la il·lusió i convicció de què «estic aquí per a mullar-me, per a parlar amb tu, perquè et mullis amb mi. Estic aquí perquè em ve de gust comunicar-me des d'un altre lloc. És un risc, ho sé, però no hi ha diversió sense risc».


Comentaris

envia el comentari