Miki d''OT' ensenya les amenaces que rep a través de les xarxes

Un seguidor va insultar i amenaçar de mort el cantant

Miki en el seu videoclip de 'La venda'
Miki en el seu videoclip de 'La venda' | TWITTER

Miki es troba actualment preparant la seva participació en el Festival d’Eurovisió que tindrà lloc el 14 de maig a Tel Aviv. Tot i que el cantant compta amb molta estima per part del públic, a vegades es troba amb algun comentari desagradable, ja que avui dia, les xarxes s’han convertit en un mitjà de comunicació en el que tot s’hi val i tothom es creu amb la llibertat de dir el que vulgui sense mirar les conseqüències. Aquesta llibertat d’expressió malentesa, pot fer que les persones mostrin la pitjor cara d’elles mateixes emparant-se en l’anonimat. Això és el que ha fet un usuari a Instagram, que ha insultat el cantant desitjant-li la mort.

 

 

Un seguidor insulta a Miki

Miki va voler compartir amb els seus seguidors els missatges d’odi que havia rebut per part d’un usuari en un dels seus últims 'stories' a Instagram: «Mai faig això. Però avui em ve de gust. I no esborraré el nom de l’usuari. Perquè ja que és tan valent segur que no l’importa. I sé que això és donar-li importància a un comentari de cada 1.000, però mira...».

 

Missatges d'amenaces a Miki
Missatges d'amenaces a Miki | INSTAGRAM

 

El cantant ha volgut aclarir però, que aquests comentaris són la minoria, i després d’ensenyar aquest missatge, Miki ha rebut multitud de paraules de suport i d’afecte, que ell ha agraït a tots els seguidors. Tot i que els comentaris d’aquest estil no afecten el cantant, ell ha volgut compartir-ho amb els seus seguidors com una forma de denúncia social: «No m’afecten aquests comentaris. Però em venia de gust compartir aquest tipus de comentari que rebem cada dia. I repeteixo, ÉS UN DE CADA MIL!»

 

Actuacions de 'La venda'

Miki està en plena promoció de ‘La venda’, que representarà a Espanya en el proper Festival d’Eurovisió. Cal recordar que aquesta cançó va rebre algunes crítiques al principi, ja que el públic no va dubtar en assenyalar que la posada en escena del tema musical no era del tot adequada pels gustos eurovisius. Fa unes setmanes, es va estrenar el videoclip i es veia un clar intent d’intentar corregir aquest punt, procurant que el missatge que arribi a Europa no sigui només de festa i ball sinó que «es caigui 'la venda', que t’has d’estimar més, intentar millorar el teu dia a dia...», així ho explicaven els realitzadors del videoclip, que van destacar la importància que el missatge adequat arribi a Europa ni que no s’entengui la lletra.

 

Per això, també serà important la promoció que es realitzi abans de la cita amb el Festival. Amb aquest objectiu s’han previst diverses actuacions per donar a conèixer ‘La venda’, com per exemple, el concert en el qual participarà Miki als Països Baixos el pròxim 6 d’Abril: l’‘Eurovision in Concert Amsterdam’, en el qual actuaran també els representants a Eurovisió de països com Àustria, França, Albània o Bèlgica, entre altres.

 

 

Comentaris

envia el comentari