Imatge de la reina Letícia al sopar de gala argentí

La reina Letícia enlluerna tothom amb un caríssim vestit de Carolina Herrera

Durant la visita oficial dels Reis d'Espanya a l'Argentina, la reina Letícia va deixar bocabadats als presents en un sopar de gala, amb un vestit de Carolina Herrera de 8.000€

Els reis d’Espanya es troben actualment de viatge oficial a l’Argentina, on s’han reunit amb el president d’aquest país Mauricio Macri i amb la primera dama Juliana Awada. D’aquesta reunió, el més comentat pels mitjans de comunicació està sent el duel en elegància que mantenen la reina Letícia amb la primera dama argentina  en qüestió d’estilisme, i del qual la reina Letícia n'hauria sortit triomfant.

En el sopar de gala que va tenir lloc a Buenos Aires en honor als reis d’Espanya, la reina Letícia va destacar memorablement per sobre de la seva amfitriona, vestint un disseny únic d’una de les seves firmes preferides: Carolina Herrera. La reina Letícia va ser el centre d’atenció amb un vestit de festa  dissenyat exclusivament per a ella  i per a aquesta ocasió.

 

 

Un disseny de luxe, exclusiu per a la reina Letícia

El vestit era de tall ‘midi’ en color blau i adornat amb uns detalls florals en tons daurats; a més a més, el disseny afavoria el cos de la reina, ja que en ser un vestit de tirants amb l’escot en forma de ‘V’,  ressaltava perfectament la seva figura estilitzada i els seus braços tonificats.

 

La reina Letícia i Juliana Awada al sopar de gala a l'Argentina
La reina Letícia i Juliana Awada al sopar de gala a l'Argentina | CatalunyaDiari.cat

 

Segons ha revelat el portal ‘Look’, el vestit hauria estat realitzat exclusivament per a ella, ja que el model que es pot trobar a la venda no és exactament el que duia, sinó un que és de color blanc i de tall llarg fins als peus, amb un preu no apte per a totes les butxaques: 8.000 euros.

La reina va acompanyar el seu estilisme amb la bossa de mà icona de la marca Carolina Herrera, l’anomenada ‘Metropolitan’, que s’està popularitzant moltíssim entre les ‘celebrities’ i la reialesa europea. Per acabar d’arrodonir el seu estilisme, ha confiat per primera vegada en l’exclusiva marca Jimmy Choo per calçar-se una de les seves sabates de saló.

 

Fins ara, havíem pogut veure la reina amb sandàlies de marques cèlebres com Magrit, Lodi, Carolina Herrera o Manolo Blahnik, però no amb Jimmy Choo, i l’elecció va ser del tot encertada,  amb unes sandàlies de pell daurades que conjuntaven a la perfecció amb la resta del vestit.

 

La reina Letícia sorprèn amb unes sandàlies Jimmy Choo
La reina Letícia sorprèn amb unes sandàlies Jimmy Choo | CatalunyaDiari.cat