El rei emèrit Joan Carles apareix amb un blau a l'ull i ferida a la galta

El monarca s’hauria realitzat una intervenció per eliminar una taca de la pell

El rei emèrit Joan Carles apareix amb un blau a l'ull
El rei emèrit Joan Carles apareix amb un blau a l'ull | CatalunyaDiari.cat

El rei Joan Carles I ha realitzat una comentada reaparició aquest divendres a la nit a la presentació dels cartells de toros per a la pròxima Fira de Sant Isidre que se celebra a Madrid. El rei emèrit ha estat acompanyat de la seva filla Helena, qui l'acompanya en molts dels actes relacionats amb la tauromàquia, una de les seves passions.

Però la reaparició de Joan Carles ha cridat realment l'atenció després de veure com el seu aspecte havia patit un alarmant canvi. L'emèrit portava un gran blau amb inflamació al seu ull esquerre, cosa que va fer saltar totes les alarmes.

El rei emèrit, intervingut d'una taca a la pell

Aquest destacable hematoma que va marcar l'aparició de Joan Carles també venia incorporat amb un apòsit al pòmul, que també tenia inflamat per una ferida. La Casa Reial, com la majoria de vegades, no ha volgut concretar quina era la causa de la ferida a la galta i ull del rei.

El rey emèrit Joan Carles i la Infanta Elena
El rey emèrit Joan Carles i la Infanta Helena | CatalunyaDiari.cat

 

Però segons apunta 'La Vanguardia', l'emèrit s'hauria sotmès a una petita intervenció per eliminar unes taques de la pell que tenia en aquesta zona de la cara, motiu pel qual tenia l'ull i el pòmul amb blaus i alguna ferida. Segons el seu relat: «Em van cremar una petita taca de la pell».

Alarma per l'aspecte de Joan Carles, amb ferides i bastó

Un aspecte que tot i no ser de gravetat, i que posteriorment ha estat confirmat per Zarzuela, però sí que ha causat alarma, preocupant pel desmillorat aspecte de Joan Carles, que a més, com ja és habitual, caminava ajudant-se del seu bastó.

L'aparició del rei emèrit Joan Carles en aquest acte a la plaça de toros de Las Ventas de Madrid és l'últim des del passat 12 de maig, on també va assistir amb la infanta Helena a la plaça de toros de la Olivenza per una audiència amb la directiva de l'Associació Espanyola de Premsa Esportiva. Llavors ni hi havia rastre de ferida a l'ull.


Comentaris

envia el comentari