Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alejandra Rubio en una publicació d'Instagram

Alejandra Rubio no es va presentar a la Selectivitat per unes imatges d'ella

La filla de Terelu va sortir en la portada d'una revista amb unes fotografies que evidenciaven una primor extrema; a causa de la polèmica, no va tenir forces per estudiar
Alejandra Rubio en una publicació d'Instagram
Alejandra Rubio no va fer la selectivitat | Instagram

 

Alejandra Rubio, filla de Terelu Campos, ha agafat amb ganes la seva nova etapa televisiva. Ara mateix ofereix episodis de la seva vida diària pel canal ‘Mtmad’, i en la seva última entrega, oferia un discurs en contra dels que malmeten contra ella utilitzant com a arma el seu aspecte físic.

La història ve de lluny, ja que l’estiu passat, van sortir a la llum unes fotografies on es veia a Alejandra a la platja, i en les quals es podia apreciar una primor extrema que ella ha qualificat de falsa i manipulada per les revistes.

 

  • Notícia relacionada: Alejandra Rubio, a urgències per Sant Valentí amb la seva parella

L'impacte de les fotos li va prendre les ganes d'estudiar

Alejandra explica com es va quedar estupefacte quan va veure la seva fotografia a la platja, amb un aspecte que no corresponia a la realitat. La fotografia en qüestió era molt impactant, i va provocar tota mena de rumors respecte de la salut de la filla de Terelu, amb els mitjans i  les xarxes especulant sobre si podria sofrir anorèxia  o algun trastorn alimentari.

 

La imatge mostrava una Alejandra ajupida a la platja mentre se li marcaven tots els ossos de les costelles i tota la columna vertebral, d’una manera realment preocupant que evidenciava una falta de pes exagerada.

 

El rebombori que van causar aquelles imatges va provocar tant malestar a Alejandra que es va veure incapaç d'estudiar i fer la Selectivitat, provocant problemes amb els seus estudis: «A partir d’aquella portada, jo vaig estar molt malament.

 

Sóc una noia prima però no se’m noten les costelles com apareixia en aquella portada (...) Em va afectar tant que no vaig fer la selectivitat perquè no tenia forces per estudiar.  Vaig cometre un error perquè ara com ara l’he de fer». A més a més, ha assegurat que «Ho van fer amb mala intenció, van anar a fer-me mal i ho van aconseguir».

 

La filla de Terelu també ha reconegut que per culpa d’aquella portada la seva mare es va assabentar d’uns quants tatuatges que no sabia, tot i que no és el que més li va importar de tot allò: «En aquella portada se’m van veure tots els tatuatges que la meva mare no sabia que tenia».

 

Alejandra acaba amb la polèmica

Alejandra ha volgut acabar d'una vegada per totes amb les especulacions sobre la seva salut i ha aclarit que ella ha intentat engreixar diverses vegades però que això és una qüestió de constitució, i que els metges ja l'han avisada que això variarà amb l'edat:  «demano respecte, sóc una noia prima però mai he tingut cap problema per menjar, és més, sempre dic: "m'aniria bé engreixar uns quilos"».

Tot i els seus problemes amb la Selectivitat, Alejandra sempre va ser una bona estudiant, i tot i que ara ha deixat els estudis de disseny que havia iniciat aquest any perquè no eren el que esperava, acaba de declarar que estudiarà dret l'any vinent.

  • Notícia relacionada: Terelu reconeix que la seva filla és «antipàtica i impacient»