Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tamara Falcó

Tamara Falcó refà la seva vida amorosa amb un jove misteriós

La filla d’Isabel Preysler confessa haver conegut un home amb qui espera poder prosperar romànticament

Tamara Falcó
Tamara Falcó, enamorada de nou  | CatalunyaDiari.cat

 

L’amor ha tornat a la vida de la filla d’Isabel Preysler. Sembla que la jove està coneixent un noi pel qual, segons reporta la premsa del cor, està molt il·lusionada, tot i que la relació just acaba de començar i encara no coneixem la seva identitat. Aquesta nova il·lusió de Tamara ha aparegut com a notícia a diverses revistes on ella mateixa ha fet declaracions aprofitant un viatge promocional a Andorra.

Tamara Falcó enamorada de nou 

Tamara, germana d’Enrique Iglesias, és l’única de la família que encara ha de contraure matrimoni, i sembla que no té cap mena de pressió ni pressa per prendre aquesta decisió vital. Prefereix esperar i tenir paciència per trobar la seva parella ideal.

«Ens vam conèixer fa poc i espero que pugui prosperar, que anem a la mateixa direcció. Ara estic il·lusionada»,  ha declarat Tamara mentre viatjava a Andorra. Sembla que fins ara «han estat dues cites sense petó, per ara, i un dia a Missa junts».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quina és la identitat de la persona que ha pogut entendrir el cor de Falcó? Haurem d’esperar fins que la dissenyadora vulgui desvelar el seu nom, ja que de moment vol protegir la seva intimitat.

És creient i l'apassiona l’esport

La única informació que ens ha arribat són alguns trets físics i algunes paraules sobre el seu caràcter: esportista, ulls verds, major que ella, creient (imprescindible per algú tan religiós com Tamara) i conegut de la seva família.

El que més li agrada a Falcó és que treballa per passió i no per diners, una qüestió que l’ha sorprès molt: «Podria dedicar-se a una altra feina, és una cosa que ha escollit. No és al que estic acostumada i a mi m’ha sobtat per a bé. I l’admiro».

A més a més, tot i mantenir una molt bona relació amb la seva mare, no li preocupa el pugui opinar del seu xicot: «Honestament, no crec que la meva mare tingui res a dir. Confio en què, si la meva mare em veu feliç, es posarà contenta. És clar que es preocuparà, és normal, però, tot i que sona a tòpic, crec que la felicitat no està en els diners».

La trajectòria amorosa de Tamara

La dissenyadora ha passat per diverses relacions des que era jove, i de moment cap d’elles han sobreviscut al dia d’avui. La seva primera parella seriosa va ser Alberto Comenge Barreiros, però la relació va ser efímera malgrat l’interès d’ambdues famílies.

Després va arribar a la seva vida Bartolomé Fierro March, qui pertanyia a una família de banquers.  Novament, la relació va durar molt poc i Tamara Falcó va refer la seva vida amorosa amb Marco Noyer, amb qui va mantenir una relació sentimental durant 3 anys. Tan bé es veia a la parella que es rumorejava sobre una possible boda.

Tamara amb una de les seves exparelles, Marco Noyer
Tamara amb una de les seves exparelles, Marco Noyer | CEDIDA

 

El seu següent xicot va ser Tomaso Musini, un italià amb qui va començar compartint pis i va acabar convertint-se en alguna cosa més.  El jove provenia d’una família que treballava amb l’explotació agrícola, igual que el pare de Tamara. Van estar junts durant dos anys.

Des de llavors cap altre home ha aconseguit conquerir el cor de la filla d’Isabel Preysler. La seva feina com a dissenyadora a la seva pròpia marca de roba i estar amb la seva família han ocupat tot el seu temps.