IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Tamara Falcó sorprèn amb un nou rostre

La filla d'Isabel Preysler, amb 37 anys, s'ha sotmès a diverses intervencions quirúrgiques per millorar la seva imatge

Tamara, con su nuevo rostro en el eventro LG
Tamara ha sorprès amb una cara visiblement millorada | CatalunyaDiari.cat

Segons ha avançat 'La Coctelera', en la seva darrera aparició, el passat dilluns al Palau de Carlos Maria de Castro, la ‘celebrity’ Tamara Falcó, coneguda pel seu ‘glamour’, va sorprendre pel seu rostre rejovenit i molt lluminós. Un canvi d’imatge que fa pensar que la jove de 37 anys s’ha sotmès a algun tractament. Tot indica que la filla d’Isabel Preysler i Carlos Falcó, marquès de Griñón, segueix la manera de fer de la seva mare, assídua a la cura de la seva imatge i als tractaments d’estètica.

Les operacions que s'ha fet Tamara

El portal ‘Jaleos’ ha consultat la doctora Barba Martínez, experta en cirurgia estètica, que ha precisat quins retocs s’ha fet Tamara Falcó des de la seva darrera aparició pública. «Efectivament —ha afirmat la cirurgiana— Tamara Falcó ha sucumbit als retocs estètics i al seu rostre duu diversos tractaments a tenir en compte».

Entre aquests retocs la doctora Martínez  destaca, «l’augment de pòmuls», que, continua «freqüentment es tracta amb àcid hialurònic, per la immediatesa dels seus resultats i l’aspecte natural que acostuma a resultar-ne. El preu, uns 500 euros». En alguns casos, es pot recórrer a la cirurgia: «Per l’augment de pòmuls també hi ha la possibilitat d’instal·lar una pròtesi malar, que requereix ingrés hospitalari, ja que és una intervenció quirúrgica». En aquest cas, el cost de la intervenció seria molt més elevat: «El seu preu, més de 4.000 euros».

Però els retocs de Tamara Falcó no es limiten als pòmuls: «No, Tamara porta toxina botulínica, és a dir, botox al front, entrecella i a les potes de gall», així com «vitamines facials per aportar lluminositat a la pell del rostre», ha explicat la doctora Martínez.   

Tamara Falcó sorprendió con un aumento de peso por un problema de tiroides
Tamara Falcó va patir uns problemes de tiroides que van disparar el seu pes | Vaniatis

 

La preocupació de Falcó per la seva imatge

Si ara s’ha rejovenit el rostre, uns anys abans, Tamara Falcó ja va sorprendre amb una espectacular transformació de la seva figura. Als Prix Marie Claire de la moda del 2016, la ‘celebrity’ va aparèixer amb un cos més voluptuós que la figura esvelta que l’havia caracteritzat fins al moment.

Més notícies relacionades: «Isabel Preysler acudeix al costat de la seva filla, Tamara Falcó, a una clínica per aprimar-se»

La mateixa Tamara va admetre que patia un problema de tiroides i, «encara que ja estic solucionant-lo, és llarg i pesat», afirmava en aquell moment I reconeixia, que «en un primer moment em va angoixar bastant, però he après a estimar les corbes femenines». El seu tractament 'detox' i d'aprimament, ja van ser notícia l'any passat. 

Les Preysler revelen el seu menú de Nadal

Precisament aquesta mateixa setmana Tamara Falcó ha compartit quin serà el menú de Nadal d’aquest any a casa d’Isabel Preysler, on faran la celebració: «Jo vull pularda o gall d’Indi» afirma ella, però, continua, encara no està decidit, ja que «a casa no els agrada massa això, i m’han dit que filet. No ho sé, a veure qui guanya», concloïa.

Isabel Presyler, junto a su hija Tamara Falcó
Isabel Presyler i la seva filla, Tamara | CatalunyaDiari.cat

Comentaris

envia el comentari