Així es la luxosa casa que Diego Torres, exsoci d'Urdangarin, ven a Sant Cugat

La va posar a la venda, per 1,6 milions d'euros, amb la resta de les seves propietats fa mig any

Sembla que després de tants anys, i amb els seus protagonistes ja a la presó,  el famós cas Nóos encara porta conseqüències  negatives per a Iñaki Urdangarin i el seu exsoci, Diego Torres. Abans que esclatés l’escàndol, Torres va adquirir una luxosa casa en una de les zones més cares de Catalunya, a Sant Cugat del Vallès, ara però, aquesta propietat està portant molts mal de cap a la família, ja que no aconsegueixen vendre-la.

Va sortir al mercat fa aproximadament mig any, a la mateixa vegada que totes les altres propietats que Torres va posar a la venda per poder fer front a les seves despeses tenint en compte que d'ençà que es va conèixer la seva implicació al cas Nóos es va quedar sense feina i va ingressar a la presó.

Una casa de 500m² i 1,5 milions d’euros

Quan Torres va veure augmentar el seu compte bancari pels seus negocis, no ho va dubtar i va comprar aquesta mansió a Sant Cugat, una de les millors zones de Barcelona. Es tracta d’una casa de gairebé 500 metres quadrats amb jardí i piscina privada, cinc habitacions i tres lavabos. Un luxós habitatge que ara no aconsegueixen vendre.

Imatge de la zona exterior de la casa de Diego Torres
Imatge de la zona exterior de la casa de Diego Torres | Casaensantcugat.com

 

En un primer moment l’habitatge va sortir al mercat amb un preu d'1,6 milions d’euros, però després d’un temps sense haver pogut desfer-se de la casa el seu preu ha estat rebaixat en 100.000 euros. A més, segons informa ‘Vanitatis’, «estan oberts a una oferta, cal parlar-ho tot amb els propietaris». Aquest habitatge s’ha convertit ja en un dels majors problemes de Torres i la seva dona.

Cal mencionar que, fins i tot per a Diego Torres va ser una propietat cara en el seu moment, de fet, va haver de demanar un préstec de 400.000 euros a Urdangarin per poder comprar la casa. Així es va fer amb un habitatge més, a banda dels que també té a Maó (Menorca) i a Palma de Mallorca.

Diego Torres, arruïnat

Diego Torres amb la seva dona, Ana Tejero
Diego Torres amb la seva dona, Ana Tejero | EFE

 

Després que sortís a la llum la seva vinculació amb el cas Nóos la vida de Torres va fer un gir molt negatiu. Casat amb Ana Tejero, filla d’un matrimoni de Barcelona amb un important poder adquisitiu, ell va aconseguir convertir-se en un home d’èxit, precisament això el va apropar a l’entorn d’Urdangarin.

El cas Nóos, però, va fer caure la seva família en una situació econòmica molt dolenta. Tant Torres com la seva dona treballaven en una consultoria esportiva, i tots dos van perdre les seves feines i la família va quedar arruïnada, sense diners per mantenir la luxosa vida que havien portat fins al moment. La solució que van trobar va ser vendre les seves propietats, cosa que encara intenten i és que no els ha anat tan bé com pensaven.