Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

'Factor X' torna el 2019 a Telecinco

Després d'una primera edició sense èxit, la cadena de Mediaset aposta una altra vegada pel programa de talents

Jesus Vázquez
Encara no se sap si Jesus Vázquez tornarà a ser el presentador d'aquesta nova edició | GTRES

 

Segons ha avançat 'La Coctelera', Mediaset ha anunciat  contra tot pronòstic que tornarà a apostar per 'Factor X' el 2019. El famós 'talent show' que va presentar Jesús Vázquez la primavera passada, serà el nou programa de la cadena de Fuencarral que intentarà tenir bones dades d'audiència a les nits de Telecinco. Encara no se sap, però, si el presentador gallec repetirà com a conductor del conegut programa.

El programa de talents tindrà una nova oportunitat per recuperar-se del fracàs de la passada edició. A més, Mediaset ha anunciat altres apostes importants de cara a l'any que ve com ara: 'Sábado Deluxe', 'Mi casa es la tuya', 'Volverte a ver', 'Got Talent', 'Supervivientes' i el proper 'GH' de parelles VIP. 

Imagen de 'Factor X'.
Després d'una primera edició sense gaire èxit, Telecinco torna a apostar per 'Factor X' | Cedida

 

Més notícies relacionades: «Jesús Vázquez renova el seu contracte amb Mediaset»

Una primera edició a Telecinco sense èxit

Després del poc rendiment que va donar la primera edició a Telecinco, aquesta serà la segona oportunitat pel programa. S'ha tornat a confiar en el concurs musical, malgrat les quotes baixes de la darrera edició ―un 13% de quota i 1.585.000 espectadors―, unes dades molt per sota de les audiències del 'prime time' de Telecinco i del que promet un format de les característiques de 'Factor X'.

 

Viral a Youtube gràcies a dues actuacions 

Tot i les males quotes d'audiència de l'edició passada, el 'talent show' de Telecinco es va fer viral gràcies a dues actuacions que van entrar al 'Top 10' dels vídeos més vistos a Youtube Espanya el 2018. La famosa cançó 'Cómeme el donut' de Glitch Gyals encapçala el rànquing viral del portal de vídeos amb més de 22 milions de reproduccions. D'altra banda, la segona actuació del grup, 'La muslona', ocupa la tercera posició.

La darrera edició del programa va acabar amb només un 9.9% de quota a la final. Presentat per Jesús Vázquez i amb Laura Pausini, Risto Mejide, Fernando Montesinos i Xavi Martínez com a jutges del concurs,  'Factor X' no va tenir l'èxit que s'esperava.

Risto Mejide, durant el programa 'Factor X'
La darrera edició del programa va acabar amb només un 9.9% de quota a la final | Telecinco

 

'Factor X' va tenir més èxit a Cuatro

'Factor X' va tornar l'abril de 2018 a Mediaset després d'haver-se emès a Cuatro (2007 i 2008) i ho feia per primera vegada a la primera cadena de Mediaset enmig d'una gran expectació. Si bé és cert que al principi les dades d'audiència del programa d'entreteniment eren bones, el 'talent show' va anar perdent audiència a mesura que passaven les setmanes i va patir molt a causa dels canvis de programació que van fer que ocupés diversos dies de la setmana a Telecinco. La gota que va fer vessar el got va ser que el programa 'El Paisano de TVE' el va superar en audiència, i el 'talent show' va acabar l'edició amb unes dades molt pobres.