Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Noemí Galera i Tinet Rubira parlen sobre la falta d’atenció mèdica a ‘OT’

Dues finalistes del concurs, Alba Reche i Julia, han assegurat que no han pogut visitar el metge ni el psicòleg en quatre setmanes

Noemí Galera i Tinet Rubira responen a l'última polèmica d''OT'
Noemí Galera i Tinet Rubira responen a l'última polèmica d''OT' | TVE

Nova polèmica a ‘Operación Triunfo 2018’. Després de gairebé tres mesos i a tan sols tres dies per finalitzar l’edició d’aquest any, els problemes continuen acumulant-se a l’Acadèmia. En aquesta ocasió, segons explica el 'Huff Post', ha estat per unes dures crítiques que han fet dues de les finalistes, Alba Reche i Julia, que han assegurat que pateixen una falta d’atenció mèdica i psicològica  en el programa estrella de TVE. 

Sent la recta final del concurs,  Tinet Rubira, director de la productora Gestmusic,  i Noemí Galera, directora de l’Acadèmia, han hagut de respondre davant aquestes acusacions  per part d’alguns dels concursants que noten els efectes d’estar tres mesos tancats entre quatre parets. És més, fa unes setmanes Noemí Galera va admetre que no està gaudint aquesta edició d’‘OT’ per tota la problemàtica acumulada.

Critiquen una falta d’atenció mèdica i psicològica

En aquest cas, la polèmica va començar aquest cap de setmana, concretament el diumenge 16 de desembre, quan dues de les finalistes estaven en una de les sales d’assaig i van mantenir una conversa que està portant molta cua. Alba Reche va assegurar a Julia: «Em sembla molt malament. La nostra salut i la nostra salut mental fa quatre setmanes que no han estat ateses».

Més notícies relacionades: «La catalana Mónica Naranjo critica durament 'Operación Triunfo'»

Unes paraules que ràpidament van incendiar les xarxes socials en un tancar i obrir d’ulls i la productora va afanyar-se a desmentir aquestes queixes, afirmant que tots els concursants «tenen suport mèdic i psicològic disponible les 24 hores,  presencialment a l'Acadèmia o per telèfon, des del principi de l'edició».

L’Acadèmia desmenteix les acusacions

Per la seva part, Tinet Rubira va deixar clar a través del seu compte personal de Twitter que «els concursants d’‘OT’ són les persones més vigilades  (24h)  i cuidades  (per l’equip) del planeta». I a més a més, el director de Gestmusic va tancar el missatge amb una clara advertència: «Ja ho trobaran a faltar quan surtin».

Noemí Galera també es va sumar a la polèmica amb un llarg fil de missatges, fent servir també Twitter, demanant una mica de calma pels tres dies que falten per finalitzar l’edició d’aquest 2018 i gaudir del que queda. A més, la directora de l’Acadèmia ha assegurat que «quan tenen res greu se’ls porta on faci falta» i que «a vegades el que volen és baixar i estar sense micros i l'excusa és visitar-se amb el metge o la psico. Us asseguro que estan molt, molt atesos».