Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Michael Robinson pateix un càncer amb metàstasi

Ho ha anunciat aquest dilluns en el programa 'La Ventana', que presenta Carles Francino a Cadena Ser

Michael Robinson ha confessat la seva malaltia a Cadena Ser
Michael Robinson ha confessat la seva malaltia a Cadena Ser | CatalunyaDiari.cat

 

El popular Michael Robinson ha confessat aquest dilluns a la Cadena SER que pateix càncer amb metàstasi. L'exfutbolista ha indicat que encara manté l'esperança, tot i ser conscient de la gravetat d'aquest tumor maligne: «Guanyaré», ha proclamat al programa 'La Ventana' de Carles Francino.

Tot i això, ha confessat que «preferiria no haver de fer aquesta batalla».  «Lamentablement em trobo en aquesta lluita», ha explicat, alhora que ha confirmat que aquest ha estat el motiu pel qual no ha participat en la retransmissió dels partits de futbol de Movistar aquest cap de setmana. 

Més notícies relacionades: «La Vall d'Hebron, pioner en una nova cirurgia contra el càncer de pàncrees de pitjor pronòstic»

«No sabia on estava, no sabia com reaccionar»

Robinson ha volgut compartir amb els seus seguidors el dur moment en el qual els professionals mèdics li van confirmar la notícia, després d'acudir voluntàriament a fer-se una prova en adonar-se de la presència d'un embalum. «El primer dia que m'ho van dir no sabia on estava, no sabia com reaccionar», ha explicat. 

Michael Robinson ha confessat a Cadena SER que pateix càncer
Michael Robinson ha confessat a Cadena SER que pateix càncer | Cedida

 

Ara per ara, ja té dissenyat tot un calendari de tractament  per enfrontar-se a la malaltia, i no seria sorprenent que opti per allunyar-se de la vida pública mentre li dura. Sigui com sigui, Michael Robinson  no ha perdut el seu característic humor, i ha explicat que, després de rebre  el seu primer tractament d'immunoteràpia, va preguntar els metges si també  l'ajudarien «a curar» la seva dificultat per pronunciar «les erres». 

Més notícies relacionades: «Em dic Laia, tinc 10 anys, i a l'abril em van detectar càncer»

Messi podrà tirar endavant la clínica contra el càncer infantil

Recentment, Leo Messi també s'ha unit a la lluita contra el càncer, apadrinant el SJD Pediatric Cancer Center de Barcelona, el centre oncològic més gran d'Europa, que es posarà en marxa pròximament. El projecte va aconseguir recaptar  un total de 30 milions d'euros,  que permetran encarar les obres de les instal·lacions amb garanties. El centre mèdic es construirà al costat de l'actual Hospital de Sant Joan de Déu, a l'avinguda de la Diagonal de la capital catalana.