Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Afirmen que Lolita acumula una fortuna de 190 milions d'euros

La cantant està indignada a causa de la notícia publicada a 'Ninja Journalist', en què s'afirma que els assumptes financers de la seva família estan «totalment controlats»
Lolita Flores, en una de sus intervenciones
Lolita Flores arremet contra 'Ninja Journalist' per haver publicat una notícia falsa | CATALUNYADIARI.CAT

Segons ha avançat 'La Coctelera', Lolita Flores ha esclatat contra un mitjà de comunicació per culpa de 190 milions d'euros. La cantant ha assegurat que denunciarà 'Ninja Journalist' per haver publicat una notícia falsa. Segons la revista, Lolita Flores podria tenir una quantitat de 215 milions de dòlars, cosa que equival a 190 milions d'euros. «Em sembla demencial, de denúncia, que diguin que sóc el que no sóc i que tinc el que no tinc», va expressar Lolita al seu perfil d'Instagram.

Lolita, indignada per la informació

Però la cosa no acaba aquí. Segons va dir Flores, demà convocarà els mitjans per donar explicacions sobre el que s'ha publicat: «Ho faré públicament demà, en una roda de premsa, però des d'aquí ja ho dic». Lolita va afirmar, indignada: «Sóc molt treballadora i visc de lloguer amb molta honra, i omplo la nevera a força de treballar i sacrificar-me. No sé d'on treuen aquestes mentides». L'actriu va fer un pas més i va voler enviar un missatge clar al mitjà que va fer pública la informació: «La denúncia us caurà des del jutjat. Estic farta de mentides i injustícies. Així ens va, bona tarda», va sentenciar.

Segons el mitjà, a Lolita «no li falta res»

Tal com es pot llegir a la polèmica publicació, Lolita Flores tindria unes «inversions encertades, contractes de publicitat i els seus propis negocis». Segons 'Ninja Journalist', la germana de Rosario Flores és propietària de diversos restaurants, entre altres negocis. A part de destacar la carrera professional de l'artista, motiu pel qual, segons ells, la cantant tindria aquestes xifres escandaloses, el mitjà digital s'atreveix a dir, fins i tot, que a Lolita «no li falta res». De fet, s'hi pot llegir: «No ha fet més que augmentar el valor de la seva fortuna, així que la família Flores té els seus assumptes financers controlats».

Més notícies relacionades: «Lolita Flores comparteix a les xarxes una imatge amb el seu net Noah»

Ver esta publicación en Instagram

Me parece demencial de denuncia , que digan que soy algo que no soy y que tengo algo que no tengo lo voy a hacer públicamente mañana en rueda de prensa pero desde aquí lo digo ya , soy una curranta que vivo de alquiler a mucha honra y lleno la nevera a fuerza De trabajo y sacrificios no sé de donde sacan estas mentiras , pero la denuncia os va a caer desde el juzgado , estoy harta de mentiras e injusticias así nos va , buenas tardes

Una publicación compartida de Lolita Gonzalez Flores (@lolitafoficial) el

El públic, el seu patrimoni

Lolita ha deixat entreveure la seva humilitat moltes vegades. Ella té el seu públic i l'admira. Persones que, per a l'actriu, s'han convertit en el seu patrimoni. Aquests dies, Valladolid s'ha convertit en la seva ciutat. Allà la podran veure els seus seguidors en el paper de la protagonista Fedra, que reivindica una dona que podem trobar-nos a la vida real, perquè, segons ella, «està arran de terra».

Per a Lolita, Fedra també és algú que s'atreveix a estimar i que «quan s'estima es tira pel dret», va explicar el divendres a la roda de premsa.  L'obra s'ha presentat aquest divendres 14 de desembre al Teatre Calderón de Valladolid, on es representarà durant el cap de setmana vinent.