IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Terelu Campos i la seva mare se’n van de compres nadalenques

Les dues han compartit una tarda entre sabates i complements en un centre comercial de la ciutat de Màlaga

Terelu i la seva mare Maria Teresa Campos de compres nadalenques
Terelu i la seva mare María Teresa Campos de compres nadalenques | Lecturas

Després de patir una doble mastectomia i reconstrucció de pit el passat més d’octubre, Terelu ha reaparegut públicament en diverses ocasions als mitjans de comunicació, sempre acompanyada de la família, i molt especialment de la seva mare, que li ha fet costat en tot moment.

Més notícies relacionades: «Terelu Campos comença a recuperar-se de la malaltia»

Com ha avançat 'La Coctelera', recentment hem pogut veure mare i filla de compres nadalenques a un centre comercial, mirant sabates i accessoris, que, com ens van explicar al seu 'reality' Les Campos són una de les passions que comparteixen. Sigui per donar-se un capritx o per comprar regals per Nadal, les imatges mostren una Terelu molt més relaxada i animada, probablement pel bon camí que segueix la seva recuperació mèdica.

Una recuperació lenta i amb complicacions

La sortida amb la seva mare, ha permès a Terelu desconnectar de les complicacions i els problemes de salut que ha patit des de l'operació. La recuperació, però, va per bon camí, tal com afirmava la mateixa Terelu en una entrevista recent amb la periodista Pilar Eyre: «És un procés lent, incòmode i dolorós», però, continuava: «Estic molt millor. El pit va molt lent i l’esquena més lenta. Però res més».

La principal complicació que ha hagut d’enfrontar han estat les dificultats de cicatrització de la cirurgia, que van requerir un trasplantament de pell. Precisament, el passat 11 de desembre, Terelu va visitar-se a la Fundació Jiménez Díaz, on van fer-li les cures necessàries després de les dues intervencions.

La família Campos ha estat al costat de Terelu en els pitjors moments de la seva malaltia
La família Campos ha estat al costat de Terelu en els pitjors moments de la seva malaltia | CatalunyaDiari.cat

 

Terelu compta amb el suport de la família

Durant aquest temps de malaltia i recuperació, la família de Terelu ha estat al seu costat en tot moment. Tan la seva mare, la presentadora María Teresa Campos, que ha acompanyat la seva filla a bona part de les visites mèdiques, com la seva germana, Carmen Borrego, han acompanyat Terelu i li han donat suport.

Més notícies relacionades: «Carmen Borrego sobre Terelu: «Veure-la sola em fa patir»

Carmen Borrego comentava en una entrevista recent que va arribar «a pensar que la meva germana perdia el coneixement de dolor», i és que, continuava «veure una germana cada dia pitjor i no poder fer res és horrible» Però també la seva filla, Alejandra Rubió, ha estat amb Terelu en tot moment.

Mare i filla gaudeixen d’una relació molt propera. I, de fet, la mateixa Alejandra Rubio, 'influencer', comenta a les xarxes socials que va ser la seva mare la primera qui va explicar la seva primera experiència sexual, una mostra de total confiança i complicitat.


Comentaris

envia el comentari