Isabel Preysler vol Rivera per a la seva filla: «És net, honrat i té sentit de l'humor»

Incús han arribat a classificar-lo com a «Sex Símbol, un home ideal, sa i atractiu»

Albert Rivera, nou solter de moda des que ho va deixar amb Beatriz Tajuelo| CatalunyaDiari.cat

Des que va sortir a la llum que Albert Rivera ho havia deixat amb Beatriz Tajuelo, al novembre de l’any passat, el líder de Ciutadans s'ha convertit en l'autèntic solter d'or de l'esecena política espanyola. I, en aquest context, han estat diverses les personalitats que han volgut dir-hi la seva. La primera en manifestar-se al respecte va ser la model i col·laboradora de ‘Telecinco’, Alba Carrillo qui va dir frases com «no us poseu amb el meu futur marit» o «ja em veig a la Moncloa i de primera dama».

Ara, ha aparegut una nova candidata, tal com ho anuncia aquest dimecres ‘Lecturas’: l’única filla que li queda soltera a Isabel Preysler:Tamara Falcó. Pilar Eyre escriu que Preysler coneix íntimament a Albert Rivera, especialment perquè Mario Vargas Llosa és company de pancarta del president de Ciutadans.

Preysler aposta per a Albert Rivera com a nova parella de la seva filla Tamara Falcó | Cedida

 

Tamara Falcó candidata a nova parella de Rivera

Segons Eyre Albert Rivera ha dinat a casa de Vargas Llosa i la Presley declara que «Mario i jo l’estimem molt, és net, honrat i amb molt de sentit de l’humor». ‘Lecturas’ relata que un dia Rivera va anar a sopar amb la família Preysler i es va asseure al costat de Tamara Falcó i va sorgir l’amor «Ella va quedar encisada quan el polític va anar a menar a la seva casa a Porta del Ferro. En les següents eleccions Tamara va votar Ciutadans i va arribar a assistir com a ‘groupie’ en els seus míting».

Preysler veu Rivera com un «sex símbol i l'home ideal» | Cedida

 

Preysler qualifica Rivera de «Sex símbol»

La família Preysler veu Albert Rivera, no només com a «net», sinó que inclús el qualifiquen de «'sex símbol', un home ideal, divertit, sa i atractiu i ara que està lliure com els taxis els dos ens podrien donar una sorpresa» segons paraules de la revista ‘Lecturas’.


Comentaris

envia el comentari