El retoc estètic sense cirurgia de Toñi Moreno

La presentadora de 'Hombres y Mujeres y Viceversa' ha compartit a les xares socials la liposucció que s’ha realitzat

El caràcter espontani i l'expressivitat de Toñi Moreno l’han convertida en una de les personalitats més irresistibles de Telecinco. La seva manera de ser tan propera i sincera fa que sempre expressi el que pensi, i més d’una vegada s’ha mostrat horroritzada parlant dels retocs estètics i de les cirurgies plàstiques. No obstant això, ha ademès que de vegades «cal tenir cura d’un mateix».

La millora física de Toñi Moreno

Mitjançant el seu compte d’Instagram, Toñi ha volgut mostrar als seus seguidors quina és la seva rutina estètica, sense perdre cap detall. A més, ha confessat: «Com m’ha enxampat per banda Carmen Sarmiento, doncs comencem. He arribat inflada i em faran un drenatge».

El tractament, que es du a terme amb un aparell emprat per fer massatges limfàtics, ha estat indolor i gens molest, tal com ha relatat el portal 'Diez Minutos'. La seguretat i eficàcia d’aquesta tècnica, coneguda sota el nom de 'coolsculpting', han estat explicades per l’especialista Carmen Sarmiento a les històries d'Instagram de Toñi Moreno.

Gràcies al fet que Toñi ha compartit l'experiència a les xarxes socials, hem pogut veure com la presentadora s'ha mostrat alegre i riallera, fet que dóna confiança a l'hora d’afirmar que aquest procediment sense cirurgia és indolor.

Toñi Moreno durant el seu tractament estètic
Toñi Moreno durant el seu tractament estètic | INSTAGRAM

Els consells que dóna als seus seguidors

A més a més de mostrar el procés de la liposucció, Toñi Moreno també ha volgut motivar els seus seguidors a portar un estil de vida saludable i dinàmic declarant: «Van a ajudar-me treure’m el greix que em sobra, però també cal fer esport i menjar bé, eh? Que no és tan fàcil». Amb aquestes paraules ha destacat factors molt importants per tenir una bona salut, com ara  una bona alimentació i fer esport amb regularitat, trets que es troben per sobre de l’estètica de cadascú.

És evident que Toñi Moreno molt aviat tornarà a escena amb una immillorable forma física i figuraseguides d’uns bons hàbits saludables. Els col·laboradors, tronistes i pretendents de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' l’esperen amb ganes i estan encantats de compartir plató amb ella. Caldrà que recuperi totes les forces per  intervenir cada dia en els incidents i anècdotes insòlites que succeeixen en el programa. 

  • Més notícies relacionades: Toñi Moreno llença una indirecta a Mediaset des de Canal Sur.