rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Álex Lequio supera amb èxit la primera fase del seu tractament

El fill d'Ana Obregón ha rebut una bona notícia en saber que el primer cicle del tractament contra el càncer ha finalitzat amb èxit
Álex Lequio rep bones notícies sobre el seu tractament | CatalunyaDiari.cat

 

L'inici de l'any ha portat bones notícies a la família Lequio-Obregón, ja que segons ha avançat ‘La Coctelera’, Álex Lequio ha superat amb èxit el primer cicle del tractament contra el càncer que li van diagnosticar ara fa uns mesos. Després d'esperar uns dies que s'han fet eterns, l'equip mèdic que porta el cas ha confirmat la bona direcció de la teràpia.

 

La millor notícia que podria rebre Álex

El passat mes de desembre va ser decisiu per saber si el tractament que està rebent Álex en la reconeguda Clínica Universitària de Navarra estava donant bons resultats; tot sembla apuntar que les notícies són positives pel fill d’Ana Obregón i Alessandro Lequio.

 

 

 

El mitjà ‘JALEOS’ assegura que, després d’un mes esperant resposta, Álex ha rebut la bona notícia d’haver superat la primera fase del tractament. «Les notícies que arriben són bastant prometedores. Álex es troba en l’equador de la seva batalla. Ara tot depèn de la seva evolució i del que aconsellin els metges. D’entrada, s’han acabat tants viatges a Navarra de la família».

 

Álex Lequio amb els seus pares, Ana Obregón i Alessandro Lequio | Instagram @alessandrolequiojr

 

La família Obregón-Lequio ha rebut la notícia amb alleujament, descans i l’esperança renovada. Així mateix, Ana Obregón s’ha animat a sortir a sopar amb els seus amics, cosa que no feia des de fa molt de temps.

 

 

La família haurà de tornar als Estats Units

No obstant la bona notícia, encara hauran de viatjar a Nova York per rebre una segona opinió sobre la bona evolució de l’estat de salut d’Álex. Fou en aquesta mateixa ciutat on el fill d’Ana Obregón va començar la primera fase del tractament, concretament en el centre oncològic Memorial Sloan Kettering Cancer Center.

 

 

La família va passar sis mesos a la ciutat novaiorquesa, on l’actriu no es va separar ni un moment del seu fill. En finalitzar la primera fase, van tornar a Espanya per continuar el tractament a Navarra, des d’on no han parat d’anar i venir. Ara, amb la millora que està experimentant Álex, els viatges podrien reduir-se.  

 

Les festes de Nadal no han sigut fàcils

Tot i que no s’han privat de celebrar les festes nadalenques, aquest ha sigut un dels nadals més durs de la família Obregón-Lequio. Per les xarxes socials es podia veure un Álex celebrant les festes molt animat i traient ferro a la situació. Com declarava ell mateix en la primera exclusiva que feia parlant de la seva salut a la revista ¡Hola!: «M’agradaria arribar a normalitzar la situació i inclús vulgaritzar la paraula càncer perquè la gent ho vegi com un diagnòstic més dels metges».

 

 

 

Mentre Álex bromejava pel seu compte d’Instagram, la seva mare se sentia nostàlgica i compartia una fotografia el dia de Reis demanant una cosa: «Estimats Reis Mags: aquest any hem sigut bastant bons i és per això que us demanem que la màgia torni a les nostres vides. Us deixo una foto de la nit de Reis de fa poc per si us heu oblidat que qui som i així refrescar-vos la memòria. Gràcies de tot cor Ses Majestats».

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris