Aurah i Suso al debat final de 'GH VIP'

Aurah Ruiz i Jesé apropen postures a través d’Instagram

El text que Aurah ha publicat al seu perfil sembla dirigit a la seva exparella

Aurah Ruiz i el seu ex Jesé Rodríguez podrien haver-se apropat. Així ho demostrarien uns misteriosos missatges que han compartit l'ex concursant de 'Gran Hermano VIP' i el futbolista a través de les seves xarxes socials. Uns rumors que sonen amb més forces sobretot després de deixar enrere la seva relació amb Suso.

Missatges intencionats de Jesé i Aurah 

Tot comença quan Jesé Rodríguez va compartir la següent frase al seu perfil d’Instagram: «Em van dir que ara fas petons amb els ulls oberts, perquè si els tanques, aparec jo». Tot i que pot semblar que aquestes paraules no anaven dirigides a la model, el més sorprenent és que Aurah sembla que de manera intencionada va contestar al futbolista amb una foto lluint els seus bonics ulls i amb un comentari on deia: «Amb els ulls ben oberts». 

Fa la impressió que els dos missatges podrien estar relacionats. Pot ser que només sigui la lletra d’una cançó del futbolista (que també canta reggaeton) i Aurah s’ho hagi pres com un missatge cap a ella. O també pot ser conseqüència d’un veritable apropament i vulguin donar pistes sobre la millora en la seva relació als seus fans.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“ Con los ojos bien abiertos “ #aurahruiz #undiamasundiamenos #madrid #blessed #telecinco #tiempoaltiempo #canarias

Una publicación compartida de AURA Blessed (@aurah.ruiz) el

El destinatari dels missatges d'Aurah

Molta és la gent que pensa que els últims missatges de la model van dirigits directament a Suso, però el fet d’utilitzar els dos l’expressió «ulls oberts» fa que pensar en altres opcions. Podria ser que Aurah hagués passat pàgina de la seva relació amb el català i li estigui donant una nova oportunitat al pare del seu fill. 

Tanmateix, la publicació més sospitosa d’Aurah ha estat una altra en la que expressa que «l’amor no està aquí jo ho sé, una mentida ben dita es creu». En aquest cas, molts dels seus seguidors pensen que el protagonista del seu missatge és Suso, però d’altres dubten molt de les paraules de l’ex concursant de ‘MYHYV’.

Aurah i Suso al debat final de 'GH VIP'
Aurah i Suso van trencar en acabar 'GH VIP' | Telecinco

Jesé i Aurah mai han tingut una bona relació des de la seva ruptura

Just acabar ‘GH VIP’, la model va concedir una entrevista al ‘Lecturas’ on va parlar sobre la seva relació amb el futbolista: «Quan estava amb Jesé, ell va quedar amb la mare del seu primer fill i la va deixar embarassada. Jo el vaig perdonar. Em vaig assabentar pel meu pare que m’havia deixat. Jo estava a l’hospital i ell ho va comunicar per les xarxes socials».

No podem saber si és possible una reconciliació entre Aurah i Jesé després de tot el que s’han dit, però també és cert que el temps tot ho cura i les persones poden canviar. La relació entre la concursant de ‘GH VIP’ i el futbolista ha estat molt tensa sempre. Sovint, han protagonitzat diverses baralles virtuals a través d’Instagram on sobretot Aurah, li recriminava al seu ex el mal comportament i falta de responsabilitat i implicació en la cura del fill que tenen en comú.

Jesé és pare de dos fills més

Nyan, el fill que té amb Aurah, no és l’únic fill que té Jesé. De la seva anterior relació amb Melody Santana també és pare de Jesé Jr. i Neizan. El futbolista acostuma a compartir a través de les seves xarxes socials l’amor que els hi té. Com per exemple durant aquestes festes que va publicar una foto on va aconseguir reunir els seus tres fills donant les gràcies per aquest fet: «El Nadal és màgic, avui he viscut la veritable màgia del Nadal. Jesé Junior, Neizan, Nyan».