El revés judicial a Rocío Carrasco

La justícia li gira l'esquena i beneficia al seu exmarit Antonio David Flores

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco ha rebut un nou revés judicial | GTRES

A Rocío Carrasco no li acaben de sortir bé les coses. L’Audiència Provincial de Madrid li ha tornat a girar l’esquena en el cas que té obert des de 2017 contra la seva exparella Antonio David Flores per presumptes maltractaments i alçament de béns. Segons ha avançat 'La Coctelera', aquest cop el tribunal ha determinat que la dona de David Flores, Olga Moreno, i el seu exmànager Francesc Parellada, no seran citats com investigats per la causa d’alçament de béns.

Segons la jutgessa que porta el cas, Antonio David «desviava els seus ingressos dimanats de les seves activitats en programes de televisió i d’assistència a esdeveniments i entrevistes, facturant-los a través de mercantils administrades precisament per la seva dona i el seu representant artístic». 

El col·laborador de Telecinco ja havia reconegut anteriorment que, encara que s’havia declarat insolvent el 2012, havia utilitzat testaferros per cobrar grans quantitats d’ingressos. Per la seva part, Olga Moreno havia declarat més d’un cop als medis «no haver fet res dolent». Ara la justícia li dóna la raó i tant ella com el seu marit Antonio David podran respirar tranquils.

Una batalla que no acaba mai

Antonio David Flores
Antonio David Flores, ha quedat absolt | HOLA

La lluita entre Rocío Carrasco i Antonio David Flores ja fa més de 20 anys que dura. Des que es van separar fa dues dècades, han estat nombroses les vegades que els hem pogut veure als tribunals, però sembla que en tot aquest temps no han estat capaços de solucionar totes les seves disputes.

La filla de Rocío Jurado ha demandat diverses vegades al col·laborador de Telecinco, persistint en l’intent d’enviar-lo a presó per totes les declaracions que ha efectuat Antonio David durant aquests anys sobre la relació que van mantenir i per ser víctima de maltractament psicològic reiterat en el temps durant els anys que van ser parella. La justícia tanmateix, li segueix girant l’esquena a Rocío Carrasco.

  • Més notícies relacionades: Rocío Carrasco, deteriorada per la batalla judicial amb Antonio David.

Rocío Carrasco no en surt beneficiada

Fa poc, els tribunals de Madrid van decidir arxivar provisionalment «tant l’acusació de maltractament psicològic continuat com la causa que investiga un altre possible delicte de retenció d’un menor».

Tanmateix, no s’ha conegut cap reacció de la filla de Rocío Jurado envers aquests temes, ja que no acostuma a pronunciar-se davant els medis. Però a causa de les últimes novetats judicials que beneficien al seu exmarit, no deu estar passant el seu millor moment.


Comentaris

envia el comentari