Miranda i Letizia

La semblança entre la reina Letícia i la dona de Julio Iglesias

Les dues dones obliguen els seus fills a seguir una alimentació estricta allunyada d'aliments processats

Miranda, la dona de Julio Iglesias, i la reina Letícia poden semblar dues persones completament diferents però tenen almenys un punt en comú: la seva preocupació per l'alimentació dels seus fills. Segons ha avançat 'La Coctelera', totes dues controlen els aliments que poden menjar i d'altres que estan totalment prohibits com els productes processats.

Dieta basada en amanides i verdures

Pel que fa a Miranda, la periodista Pilar Eyre explica al seu blog de la revista 'Lecturas' que una extreballadora de la casa de Julio Iglesias va explicar que la dona del cantant s'involucra de manera estricta amb l'alimentació dels seus fills, als quals els fa seguir una  dieta basada en amanides i verdures del seu hort personal.

Miranda, Elionor i Sofia
Miranda i la reina Letícia aposten per una dieta saludable | Catalunya Diari

Respecte al tipus de cocció, Miranda aposta per bullir els aliments en lloc de fregir-los i limita els productes processats a un consum esporàdic. En concret, la dona de Julio Iglesias permet als seus fills menjar una hamburguesa amb patates fregides un cop a la setmana.

 
 

Les pautes, a casa i a l’escola

Aquest tipus d'alimentació és molt similar a la que segueix la reina Letícia amb la princesa Elionor i la infanta Sofia a casa i a l’escola. A la nevera de la Zarzuela es poden trobar majoritàriament productes frescos i ecològics que es complementen amb els que es cultiven al seu hort particular. Aquestes pautes d'una alimentació sana també s’han traslladat als responsables de l’escola d'Elionor i Sofia per limitar el seu menú a llegums, amanides, verdures, fruita i iogurt. 

Infanta Sofia
La infanta Sofia segueix la dieta que estableix la seva mare | Catalunya Diari

 

Tot i que la reina Letícia no vol que ni la princesa Elionor ni la infanta Sofia mengin res de brioixeria, de manera excepcional, els nutricionistes del centre han aconsellat als seus pares donar una mica de xocolata de la marca Valor a les seves filles.

  • Més notícies relacionades: Elionor i Sofia, enamorades del català Alfred García.

Elionor va caure en la temptació dels dolços

Elionor i Sofia segueixen les pautes d’alimentació saludable de la seva mare, no obstant això hi va haver una ocasió en la qual  la princesa Elionor, de només tretze anys, va caure en la temptació de menjar dolços. 

Princesa Elionor
La princesa Elionor va comprar dolços durant una excursió | GTRES

Els fets es remunten a una excursió escolar que va fer l’any passat. Durant la sortida, Elionor va entrar en una pastisseria i va comprar diferents productes que no compten amb el vistiplau de la seva mare.

Letícia, ambaixadora especial per la nutrició

La preocupació de Letícia per l’alimentació no és cap novetat, ja que ella mateixa s’ha definit com a «flexivegetariana», és a dir, que menja carn de manera excepcional. A més, fa quatre anys va rebre la distinció d’ambaixadora especial per a la nutrició per part de l'Organització de les Nacions Unides per l'Alimentació i l'Agricultura, FAO.

  • Més notícies relacionades: La reina Letícia no felicita el rei emèrit pel seu aniversari.