Bertin Osborne

Bertín Osborne, indignat, es pronuncia contra els mitjans digitals

El seu programa ‘Mi casa es la tuya' ha estat substituit per 'Volverte a ver'

La setmana passada van saltar totes les alarmes quan els espectadors van veure que a Telecinco,  en lafranja horària en què s’hauria d’haver emès el programa de Bertín Osborne ‘Mi casa es la tuya’, apareixia, en canvi, ‘Volverte a ver’, segons ha avançat 'La Coctelera'.

A l’última entrevista del programa, Bertín havia entrevistat al presentador Carlos Sobera i, com s’havia acomiadat del programa amb un “fins a la setmana vinent”, els mitjans es van estranyar i van plantejar a la xarxa la possibilitat que Telecinco hagués prescindit del seu programa.

Bertín Osborne, molt enfadat

Bertín Osborne no ha tardat a desmentir la notícia que l’hagin despatxat i s’ha mostrat molt enfadat amb els mitjans digitals, tal com ha manifestat en una sèrie de vídeos que han estat publicats al seu Instagram, visiblement indignat: «Vull dedicar uns minuts a aquells ‘pseudoperiodistes’, ‘emborra pàgines’ digitals, que escriuen notícies falses un dia rere l’altre». 

El presentador ha seguit malparlant sense embuts: «Fa poc deien que Bertín s’ha quedat sense feina, que m’han despatxat de Telecinco. Aquesta ximpleria només es pot aguantar si ningú sap com són les coses en la meva professió».

Bertín Osborne
Bertín Osborne no ha estat despatxat de Telecinco | Telecinco

 

«Els programes en ‘prime time’ són programes de temporada. Jo acabo de finalitzar la temporada d’hivern, que ha estat de setembre fins al Nadal, i tornaré a començar d’aquí unes quantes setmanes»,  ha aclarit Osborne.

A més ha demanat als seguidors d’aquests portals digitals: «Amb això només us vull dir a vosaltres, que feu el ‘clic’, que els tireu pedres allí on estan escrivint mentides un dia rere l’altre», i ha afegit: «Si tinguessin una mica de vergonya, que no la tenen, el dia que s’emeti el primer programa haurien de demanar perdó. Però a ells els és igual  perquè l’única cosa que volen és que vosaltres feu el ‘clic’. No ho feu, perquè no es mereixen estar en aquesta professió».

El programa ‘Mi casa es la tuya’ seguirà emetent-se

Bertín ha assegurat que els pròxims episodis s’estan gravant actualment i que aquests seran molt bons. S'ha volgut dirigir també a tots aquells que s’han preocupat per si finalitzava el seu espai: «A les persones que m’han trucat, que m’han escrit, el programa segueix». «I tornarà amb millors episodis», ha afirmat.

Els espectadors, doncs, hauran d’esperar per tornar a veure a Bertín Osborne quan s’estreni la nova temporada de ‘Mi casa es la tuya’, que tal com ha assegurat el presentador, promet «més episodis i millors».