carlota-corredera

Carlota Corredera: «L'operació biquini és una estafa»

La presentadora va parlar sobre el seu físic en un esdeveniment a favor de fomentar l'autoestima de les nenes

Carlota Corredera és una de les persones més inspiradores a l'hora de cuidar la seva imatge, ja que va experimentar una pèrdua de pes molt gran en pocs mesos. Tot i això, Corredera ha transmès sempre la necessitat de fer aquesta mena de canvis per motius de salut i de manera conscient, per evitar obsessionar-se massa amb els resultats i protegir l'autoestima per sobre de l'aparença.

Igualtat des de la infància

Per aquest motiu, la presentadora no es va voler perdre l'esdeveniment que va organitzar recentment la Fundación Inspiring Girls. L'objectiu va ser  lluitar per augmentar l'autoestima i l'ambició de les nenes que encara van a l'escola per demostrar que poden fer el que vulguin de cara al futur, ja que el fet de ser dones no pot suposar en cap cas una limitació per a elles. A banda de Corredera, l'acte va comptar amb la participació d'altres personatges coneguts com la 'influencer' María Pombo.

En aquest context, la presentadora de 'Sálvame' va explicar el seu punt de vista sobre el paper de la dona en la societat. «S'ha avançat molt però encara queden moltes coses a fer. Aquest esdeveniment m'agrada molt perquè jo des de fa poc sóc conscient que les nenes arriben a un punt que es posen límits. Quan són petites no tenen por a res però a partir dels sis anys s'adonen que els rols són els que són».

carlota-corredera
Carlota Corredera, en un acte de la Fundació Inspiring Girls | Gtres

 

El seu aspecte físic

D'altra banda, la periodista va tractar el tema del seu aspecte físic amb la intenció d'acabar amb alguns mites. «L'operació biquini és una estafa, s'ha de fer durant tot l'any. Hi ha moments en què estàs més motivat i d'altres que ho estàs menys. En el meu cas, és veritat que vaig tenir un problema de salut i em vaig haver de replantejar les prioritats de la meva vida, però també és cert que l'operació biquini no acaba mai».

Finalment, Corredera va parlar sobre la varietat de cossos i de figures femenines que existeixen. «Hi ha gent que menja de tot i no engreixa i d'altres que mengem aire i ens engreixem. L'única cosa que pots fer és mantenir un compromís amb tu mateixa i ser feliç menjant bé, però també gaudir d'algun capritx de tant en tant».