Imatge d'arxiu de Toñi Moreno

Toñi Moreno: «Vaig pensar que professionalment estava morta»

La presentadora va explicar a Samanta Villar el seu moment més dur a la televisió

Toñi Moreno és una de les presentadores més reconegudes de Telecinco, ja que ha estat al capdavant de programes de molta audiència.  Però el seu èxit no ha sigut una casualitat ni ha resultat fàcil per a la periodista. Així ho va explicar durant la seva intervenció al programa ‘La vida con Samanta’ de Samanta Villar.

L’espai on Moreno va aconseguir donar-se a conèixer entre el públic va ser ‘Viva la Vida’, però recentment va acceptar un canvi professional que li va permetre experimentar un altre àmbit televisiu totalment diferent del que assumia fins al moment. Es tracta de substituir Emma García a ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, un programa on diferents joves intenten trobar l’amor tenint cites amb diferents candidats i candidates.

  • També pots llegir: El retoc estètic sense cirurgia de Toñi Moreno

Els seus inicis a la televisió 

Però l’èxit que està aconseguint en aquesta nova etapa professional no ha sigut quelcom fàcil, ja que Moreno ha hagut de treballar de valent per arribar on està ara. Amb l’objectiu d’explicar aquesta cara menys amable de la televisió, la presentadora va participar a ‘La Vida con Samanta’, on va aprofitar un passeig per la platja amb Samanta Villar per fer un repàs de la seva carrera professional.

En concret, va explicar que amb només 14 anys ja va haver de començar a treballar per pagar els llibres de text escolars. Pel que fa al seu debut televisiu, va arribar quan era molt jove i va ser a la televisió del seu poble. «Tota la meva infància ha sigut estar jugant als peus d’una càmera», confessava. Però la seva tasca no es limitava al món laboral, ja que tenia altres obligacions en l’àmbit familiar com cuidar a la seva germana petita.

Un moment dur

Finalment, Toñi va voler compartir amb l’audiència de Samanta un dels moments més difícils de la seva trajectòria professional, el qual coincideix amb la fi de la seva etapa a TVE, on presentava el programa ‘Entre Todos’. «Em vaig veure a casa. Allò va ser un centrifugat, vaig pensar que professionalment estava morta. Anava a les productores amb idees, formats nous, guions i veia les cares de la gent que et miraven com pensant ‘pobreta’. Estava anímicament destrossada», va concloure.

  • Notícia relacionada: Toñi Moreno demana ajuda desesperada als seus seguidors en perdre la maleta