Toño Sanchís

Toño Sanchís haurà d'abandonar la seva casa abans d'agost, segons Belén Esteban

La col·laboradora de 'Sálvame' va respondre al seu exrepresentant i va demanar-li que li pagui els diners que encara li deu

La guerra entre Belén Esteban i Toño Sanchís ve de llarg i va per llarg.  Tot i que fa unes setmanes que es va subhastar la casa de l'exrepresentant de la col·laboradora de 'Sálvame', el procés encara no està tancat i ara l'Esteban espera els papers dels jutjats que certifiquin que finalment la casa és seva i que, per tant, Sanchís i la seva família han d'abandonar-la. Tot i que encara no hi ha una data en ferm, l'Esteban va anunciar que la data aproximada seria abans del mes d'agost.

Però mentrestant la justícia fa la seva feina, ambdós personatges televisius van per la seva banda parlant, especulant i recriminant-se coses l'un a l'altre. El darrer en encendre les flames ha estat Sanchís en una entrevista en la qual carrega sense escrúpols contra la de San Blas.  Segons Sanchís, Esteban «no volia diners, la seva obsessió era treure'm la casa perquè va pensar que era una humiliació per a mi».

Sanchís encara es mostra satisfet per la pèrdua de la casa

No obstant això, s'ha mostrat content per la situació, ja que gràcies a perdre la casa «he cobert la hipoteca i he saldat el deute amb Belén».  En aquest sentit, a més a més de no mostrar-se dolgut per haver d'abandonar la seva casa, Sanchís ha anunciat que durà a terme una festa amb amics per acomiadar-se de l'immoble. També ha volgut deixar clar a l'Esteban que la relació amb la seva família és estupenda i, fins i tot, més sòlida i forta després de tot el litigi.

Lluny de mostrar-se abatut per perdre el judici contra ella, Sanchís també ha assegurat estar preparat pel conflicte per la via penal que tindrà en breus amb una de les estrelles de Telecinco. «Belén és venjativa i rancorosa, destrossar la meva família i portar-me a la presó és el seu objectiu», conclou. Evidentment, l'Esteban no es va poder quedar callada davant aquestes declaracions i, malgrat les recomanacions dels seus advocats, va decidir respondre al seu exrepresentant.

Belén Esteban
Belén Esteban va criticar l'actitud del seu exrepresentant | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Belén Esteban participa en un debat entre els polítics espanyols a Cuatro

La resposta de Belén

Una de les principals raons per les quals la també ex de Jesulín de Ubrique ha decidit parlar, ha estat l'atac de Sanchís a l'actual parella d'ella, Miguel. Sanchís va assegurar que ella només està amb Miguel per entretenir-se, confessió que ha fet esclatar a l'Esteban per a defensar la seva relació amb el seu futur marit.

Finalment, Sanchís va assegurar que la col·laboradora estava obsessionada amb ell.  «Vés-te preparant de lo penal perquè va cap endavant i ja n'hi ha prou de mentides. No veus com estàs? No et dona vergonya? Deixa'm i paga'm!», va sentenciar Belén Esteban.

Belén Esteban
Belén Esteban va respondre a les acusacions de Sanchís | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Belén Esteban esclata contra els privilegis d'Isabel Pantoja a 'Supervivientes'