Makoke banyant-se al mar

Makoke sobre Kiko Matamoros: «Només em vol fer mal»

L’exconcursant de ‘GH Vip’ ha parlat sobre la seva exparella i els deutes que té amb Hisenda al programa ‘Viva la vida’

Des que van trencar el seu matrimoni, Kiko Matamoros i Makoke han protagonitzat molts titulars de la premsa rosa. Malauradament, la majoria d’aquests han sigut per les desavinences que han sorgit entre els dos després de trencar la seva relació que va durar més de vint anys. A més, recentment s’han sumat diferents problemes amb Hisenda.

  • També pots llegir: Laura Matamoros, interessada a adquirir una propietat de Makoke

Deute d’un milió d’euros amb Hisenda

De fet, Kiko Matamoros va anunciar a ‘Sálvame’ que havia decidit traspassar un deute econòmic que tenia amb l’Agència Tributària, el qual ascendeix a més d’un milió d’euros, a la seva exparella, Makoke. Aprofitant la seva visita al programa ‘Viva la vida’, la presentadora Emma García va preguntar a l’exconcursant de ‘GH Vip’ sobre aquest fet i ella va fer algunes declaracions al respecte.

Durant l’espai, Makoke va voler deixar clar que ella havia saldat tots els seus deutes amb Hisenda  després de cobrar els diners que va guanyar participant en la darrera edició del concurs ‘Gran Hermano Vip’. A partir d’aquest moment, no va dubtar en assegurar que les declaracions de la seva exparella no eren del tot certes. «Em mantindré fidel a tot el que he dit, no és cert com ho ha contat Kiko», va comentar.

Emma va intentar que la seva convidada donés més detalls de la seva situació econòmica però aquesta va preferir no parlar massa sobre l’assumpte. Tot i això, va explicar durant la seva intervenció que la resolució del cas no depenia de cap dels dos implicats. «Serà una decisió de l’Agència Tributària, que faci el que hagi de fer respectant les lleis».

Un ressentiment personal

D’altra banda, Makoke va opinar que aquesta situació es basa en un ressentiment personal per part de Matamoros. «Kiko només vol fer-me mal però perquè ell ho vulgui fer així, jo no ho faré», va afegir. Amb aquesta contundent frase, la malaguenya va evidenciar que sigui com sigui no està passant per un bon moment, ja que a la difícil relació que manté amb la seva exparella s’han sumat recentment els rumors sobre la seva ruptura amb Tony Spina, el qual va ser el seu company al concurs ‘Gran Hermano Vip’.

  • Notícia relacionada: Kiko Matomoros traspassa el seu deute milionari amb Hisenda a Makoke