Mario Vaquerizo ha rebutjat un 'reality' i un festival

Mario Vaquerizo va rebutjar anar a 'Supervivientes' i a Eurovisió

El marit d'Alaska revela que li van oferir l'oportunitat de participar en els dos programes, però que la seva resposta va ser un «no» claríssim

Mario Vaquerizo es troba presentant el seu últim llibre ‘Contes per a nens rockers’, i no baixa el seu ritme de feina tot i recuperar-se d'una malaltia  degenerativa que amb el temps acabarà desenvolupant una artrosi crònica. Tot i això, es troba en un moment professional immillorable amb múltiples projectes televisius en el seu horitzó més proper, i continua actuant als escenaris amb el seu grup de música Nancys Rubias.

 

A més a més, fa poc  ha estat elegit 'Pelo Pantene', títol que, per primera vegada, la marca ha decidit atorgar-li a un home. De tot això ha parlat a la seva última entrevista concedida a 'La Nueva España', on a més, ha revelat que va rebutjar una oportunitat d’anar a ‘Supervivientes’, com també s'ha negat a anar a Eurovisió amb la seva banda.

 

  • Notícia relacionada: Mario Vaquerizo és el primer home 'Pelo Pantene' amb la seva cabellera canosa

No va voler participar a 'Supervivientes'

A punt d’estrenar-se l’edició d’enguany de ‘Supervivientes’, marcat pel fitxatge estrella d’Isabel Pantoja, Mario Vaquerizo confessa que va estar temptat a participar en aquest concurs quan li van oferir l’oportunitat. Ell però, va decidir rebutjar l'oferta perquè tot i que reconeix que és seguidor del programa, ell és una persona molt còmoda i a més confessa: «No m’agradaria que la gent veiés el meu cantó dolent, que el tinc».

 

També ha donat la seva opinió sobre la participació d’Isabel Pantoja en el ‘reality’: «Ara que hi va la Pantoja és el màxim. Espero que ella sàpiga on va, ja que no és fàcil ser concursant de ‘Supervivientes’. Bibiana hi va anar i és quelcom molt dur. (...) El que li paguen a la Pantoja no és tant, si hi hagués anat abans li haurien pagat molt més».

 

No participaria en un 'talent show' musical

Les Nancys Rubias han rebutjat anar a Eurovisió
Les Nancys Rubias han rebutjat anar a Eurovisió | Instagram

 

El marit d’Alaska també ha revelat que  va denegar la proposta de participar a Eurovisió amb el seu grup de música  quan li van oferir, tot i que no ha especificat si la proposta va ser feta aquest any o anteriorment. Cal recordar que enguany, el Festival se celebrarà a Tel Aviv amb l’exconcursant d'‘OT' Miki Núñez com a representant d’Espanya.

Precisament, respecte als 'talent show' musicals del nostre país també ha volgut donar la seva opinió, deixant clar que ell no participaria en un programa com ‘La Voz’, ja que considera més importants altres aspectes, i no només la veu: «Si Lola Flores hagués anat a aquest programa, ningú s’hauria girat perquè desafinava com un gat. Però allí està, la seva figura és única i irrepetible».

 

  • Notícia relacionada: Miki d''OT' ensenya les amenaces que rep a través de les xarxes