Lydia Lozano

Lydia Lozano confessa que li hauria donat el premi de 'Sálvame Okupa' a Víctor Sandoval

El col·laborador està passant per una difícil situació econòmica i, fins i tot, deu quatre mesos del seu lloguer

Diuen que els amics són aquells que estan quan les coses van molt bé i quan, per coses de la vida, no tan bé. I un exemple d'aquesta actitud és la que ha tingut aquesta setmana  Lydia Lozano, col·laboradora de 'Sálvame', després d'explicar les intencions que tenia en el cas que hagués guanyat la primera edició de 'Sálvame Okupa'. 

Lozano, que va quedar en segona posició,  ha admès que hauria entregat el premi de 6.000 euros a Víctor Sandoval, finalment el guanyador d'aquesta sorprenent i primera edició del programa. La confessió de Lozano va venir precedida per una indirecta de Kiko Hernández que, fos com fos, volia donar a conèixer les intencions de la seva companya de programa.

La confessió de Lydia Lozano

En un primer moment, Lozano no va voler parlar del tema però, compromesa per la insistència d'Hernández, va confessar que si ella hagués estat la guanyadora del premi, li hauria donat sense dubtar-ho a Sandoval. En aquell mateix moment, el guanyador del programa de Mediaset es va aixecar de la seva cadira per a fondre's en una abraçada amb la seva companya i agrair-li el gest.

Lozano va assegurar que ella no va participar en el programa, que només va durar quatre dies i que també va comptar amb Anabel Pantoja com a tercera finalista, per a emportar-se els diners.  La popular col·laboradora només va acceptar participar per a viure l'experiència.  De fet, va assegurar que el seu premi va ser arribar a casa i poder abraçar el seu marit, Charly. «Quan vaig arribar a casa, l'abraçada de Charly em va fer gust de glòria. Aquest va ser el meu maletí, l'abraçada de Charly. M'ha donat una pujada com a parella».

  • També et pot interessar: Mila Ximénez carrega contra Carmen Borrego pel seu pas per 'Sálvame Okupa'

La difícil situació econòmica de Sandoval

Per la seva banda,  Sandoval sí que necessitava els diners com aigua de maig, ja que està passant per uns complicats moments econòmics. De fet, tal com ha explicat ell mateix en alguna ocasió, en l'actualitat  deu fins a quatre mesos del seu lloguer del pis on viu. Per aquest motiu, el guanyador de 'Sálvame Okupa' ha agraït el suport dels seus seguidors i de companys com Lozano, que ha sabut entendre les seves dificultats i empatitzar amb elles.

Víctor Sandoval
Víctor Sandoval va agrair el gest de la seva companya | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Anabel Pantoja fa plorar Lydia Lozano per uns comentaris sobre ella