Lucía Rivera, víctima d'un robatori durant les seves vacances a Barcelona

La model, filla de Cayetano Rivera i suposada nòvia de Marc Márquez, ha explicat a través de les seves xarxes socials el robatori que va patir als carrers de la capital catalana

Lucía Rivero és model i influencer
Lucía Rivera és model i influencer | INSTAGRAM

Les vacances de Setmana Santa de Lucía Rivera han acabat en un disgust. La filla biològica de Blanca Romero i adoptiva de Cayetano Rivera va explicar a través del seu compte d'Instagram la situació que va viure en un carrer de Barcelona quan un home li va robar el mòbil. La model ha aprofitat les xarxes per poder desfogar-se i també alertar els seus seguidors per tal que no visquin una situació semblant.

Es va perdre i va voler utilitzar el Google Maps

Lucía Rivera es trobava pels carrers de Barcelona dirigint-se a un restaurant, on havia quedat amb uns amics per anar a sopar. Tal com ha explicat ella mateixa, l'incident va tenir lloc en el moment en què va decidir anar a treure diners a un caixer. Com que no coneix la ciutat, Rivera va decidir utilitzar el seu mòbil i l'aplicació de 'Google Maps' per poder-se guiar. Després de vint minuts caminant, no va trobar res, i va decidir dirigir-se al restaurant on l'estaven esperant els seus amics.

«Em vaig quedar en xoc»

Va ser en aquest moment quan la jove va passar per un pont, on es trobava un home «que la va mirar molt estrany». Tot i això, la model va decidir seguir caminant, mentre «feia l'estúpida sola», fent-se fotos i gravant-se amb el mòbil. Llavors va sentir que el noi que havia vist s'acostava per darrere seu i seguidament li prenia el mòbil de manera subtil. «Va ser un moviment molt delicat, no em va fer mal. Em vaig quedar en xoc», va explicar.

Finalment, després d'un intent de perseguir el lladre, la model va decidir desistir i no perseguir-lo més, ja que «li feia una mica de por». Així doncs, va decidir dirigir-se al sopar, entre llàgrimes i amb un gran disgust a sobre. Per acabar el relat, Lucía Rivera va voler alertar els seus fans per tal que no visquin una situació semblant: «no us fieu de Google i porteu sempre la bossa de mà tancada», va afirmar.


Comentaris

envia el comentari