Fotomontatge Rivera i Malú

Rivera sobre Malú: «Vaig deixar una relació de quatre anys i he començat una altra»

El líder de Ciutadans parla per primer cop de la seva història d'amor

S'ha fet esperar; però, per fi, Albert Rivera ha confirmat la notícia més comentada sobre la seva vida amorosa. El líder de Ciutadans ha explicat, en una entrevista amb Susanna Griso, que una nova persona ocupa el seu cor i que tot fa pensar que és Malú. 

El candidat taronja a la presidència del govern espanyol relatava que ha sigut un «any de molts canvis» i no solament en política, amb una moció de censura i unes eleccions, sinó en l'àmbit personal. «Vaig deixar una relació de quatre anys i he començat una altra», deia sense donar més detalls d'amb qui i quan va començar però donant més força als rumors que el relacionen amb la cantant. 

Viuen junts en una luxosa urbanització de Madrid

La revolució en la vida amorosa d'Albert Rivera va arribar la tardor de l'any passat. Va ser el mes de novembre quan es produïa la ruptura amb Beatriz Tajuelo, l'hostessa i responsable de comunicació de Miguel Poveda que el que va conquerir fa quatre anys. 

Fotomontatge Rivera i Malú
Malú i Albert Rivera han mantingut el seu amor en la intimitat | Cedida

 

Des de llavors, van començar els rumors sobre si una tercera persona havia entrat en la vida del polític català. Encara que mai se'ls ha fotografiat junts, els mitjans apuntaven que Albert Rivera havia començat un romanç amb Malú que ara sembla voldria consolidar. Tots dos, segons el portal 'Informalia',  conviuen des de fa unes setmanes en un gran xalet situat a 'La Finca', una de les urbanitzacions més luxoses de Madrid. 

No l'importa que la seva filla pugui ser independentista

El líder de Ciutadans afirmava, en aquesta mateixa entrevista, que per ell  no suposaria un problema que la seva filla Daniela fos en un futur independentista, ja que la continuaria estimant «incondicionalment» i ha subratllat que el més important és que pensi lliurement i que respecti els altres. «La meva filla serà allò que vulgui ser» i «no em preocupa gens això» quan li han preguntat què passaria si de gran la seva filla es posicionés a favor de la independència de Catalunya. 

En aquest sentit, Rivera ha explicat que  educa la seva filla «en llibertat» i cada dia intenta no influir-la respecte a quins hauran de ser els seus ideals polítics  perquè ha de ser ella qui prengui les seves pròpies decisions.